Öğretmenlerin promosyonları iptal edildi

Öğretmenlerin promosyonları iptal edildi
İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve tüm İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri bünyesindeki öğretmen ve memurları ilgilendiren maaş promosyonu süreci sancılı geçiyor.

Selin TURŞAK/ KAMU SON HABER

Milli Eğitim Müdürlüğü (MEB) personelinin maaş, ek ders, fazla mesai, ikramiye ve diğer özlük haklarının banka ile ödenmesi hususunda yapılan promosyonlu maaş ödeme protokolleri, birçok ilde hüsranla sonuçlanıyor. İlçe ve İl Milli Eğitim Müdürlükleri, bankalardan istedikleri promosyon tutarını almakta güçlük çekiyor.

Bazı müdürlükler düşük tutarlarla anlaşmaya zorlanırken, bazıları ise süreci tamamen iptal etmek zorunda kalıyor. Elazığ İl Milli Eğitim Müdürlüğü, bankalardan istedikleri maaş promosyon ihalesini yeterli düzeyde almakta güçlük çekince tamamen iptal etti. MEB resmi internet sitesi üzerinden konu ile ilgili yazılı açıklamada bulundu.

MEB’in açıklaması şu şekilde:

Milli Eğitim Müdürlüğü personelinin maaş, ek ders, fazla mesai, ikramiye ve diğer özlük haklarının banka ile ödenmesi hususunda yapılan promosyonlu maaş ödeme protokolünün sona ermesiyle birlikte yeni banka promosyon ihalesi gerçekleştirildi.

Tüm Eğitim sendikalarının temsilcileri ve diğer paydaşların gözetimi ve katılımı ile İl Müdürümüz Mehmet Yiğit başkanlığında yapılan promosyon ihalesi, katılımcı bankaların eğitim çalışanlarının haklarını karşılamayan düşük teklifleri nedeniyle iptal edilerek ileri bir tarihe ertelenmiştir. Kamuoyuna ve tüm eğitim çalışanlarına saygıyla duyurulur” açıklamasında bulundu.

kiiiiiiiiiii.png

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.