Ödemeler hesaplara yatırıldı 'Çiftçilere sevindirici haber

Ödemeler hesaplara yatırıldı 'Çiftçilere sevindirici haber
Binlerce çiftçiyi ilgilendiren destek ödemeleriyle ilgili beklenen haber geldi.

Her ay farklı kalemlerde gerçekleştirilen destek ödemeleri için çiftçiler heyecanla beklemeye devam ediyor. Mart ayıyla birlikte hesaplara yatırılacak ödemeler için araştırmalar hız kazandı.

Tarım ve Orman Bakanlığı ödeme tarihleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Şubat ayı içerisinde 4 farklı tarımsal destek ödemesi cuma günleri çiftçilerin hesaplarına tanımlanıyor.

1x-1.jpgMart ayıyla birlikte çiftçilerin hesaplarına tanımlanacak ödemelerle ilgili araştırmalar hız kazandı. Bakanlık, tarımsal destek ödemeleri için cuma günlerini işaret ederken Mart ayının ilk gününde 9 milyar TL'lik destek ödemesini hesaplara tanımladı. Diğer destek ödemeleriyle ilgili araştırmalar devam ederken, bakanlık konu hakkındaki detayları paylaşıyor.

2023-emekli-promosyon-kampanyalari-navo.jpgTarım ve Orman Bakanlığı bünyesinde gerçekleştirilen destek ödemeleri için Mart ayının ilk gününde 9 milyar TL tutarında mazot ve gübre desteği çiftçilerin hesaplarına tanımlandı.

Mart ayında çiftçilerin hesaplarına tanımlanacak destek ödemeleriyle ilgili yapılan açıklama, bakanlığın resmi internet sitesinde yer aldı.

display-turkey-gettyimages-1016176670-0.jpgBakanlık tarafından yapılan duyuruda, üreticilere 8 milyar 998 milyon 174 bin 300 TL'lik ödeme yapılacağı belirtildi. Mazot ve gübre desteği olarak tek kalemde gerçekleştirilecek bu ödeme, çiftçilerin hesaplarına aktarılacak.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.