Galatasaray transfer bombasını patlattı! Milli yıldıza kancayı taktı

Galatasaray transfer bombasını patlattı! Milli yıldıza kancayı taktı
Şampiyonluk yarışında lider konumunda olan Galatasaray, önümüzdeki sezon için transfer çalışmalarına çoktan başladı. Bu kapsamda milli oyuncuyu renklerine bağlamak için harekete geçti.

Trendyol Süper Lig’de en yakın rakibi Fenerbahçe’nin 4 puan önünde, lider konumda bulunan Galatasaray, şampiyonluk yarışında hata yapmak istemiyor.

Bu sezon kupayı müzesine götürmek isteyen sarı kırmızılıların tecrübeli hocası Okan Buruk şampiyonluk mücadelesine devam ederken bir yandan da önümüzdeki sezon için transfer hamleleri hakkında çalışmalarını sürdürüyor.

Picture background

Elde edilen bilgilere göre, Okan Buruk ve Galatasaray yöneticileri önümüzdeki sezon için aradıkları yıldız oyuncuyu buldular.

Picture background

Trabzonspor’dan Lille’e transfer olan 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Yusuf Yazıcı’yı renklerine bağlamak için sarı kırmızılılar kolları sıvamış durumda.

Yusuf Yazıcı'nın Lille ile olan sözleşmesi bu sezonun sonunda sona eriyor. Bu durum Galatasaray'ın beklediği fırsat olarak harekete geçmek için en doğru zaman olarak değerlendirilecek.

Picture background

Yusuf Yazıcı bu sezon Lille forması ile çıktığı 26 resmi maçta 5 gol ve 1 asist ile takımına büyük katkıda bulundu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.