O otomobilin Avrupa satış fiyatı belli oldu 'Yeni modelini tanıtmıştı'

O otomobilin Avrupa satış fiyatı belli oldu 'Yeni modelini tanıtmıştı'
Geride bıraktığımız aylarda 2024 model Duster’ı tanıtan Dacia, otomobilin Avrupa satış fiyatını belirledi.

Dacia’nın Duster modeli 2010 yılında ilk tanıtımı gerçekleştirerek satışa sunulmuştu. Kısa zamanda yüksek miktarda satış yaparak Dacia’nın tarihine damga vuran Duster modeli toplamda 2 milyon satışa ulaştı. Şimdilerde 2024 modeliyle gündemde olan Duster, günde ortalama bin adet üretilerek alıcısına ulaşıyor.

dacia1.jpg

TÜRKİYE’DE SEVİLEN MARKA

Dacia’nın Duster otomobilinin satışlarının en fazla gerçekleştiği ülkeler arasında dördüncü olan Türkiye, yeni modelin detaylarını merak ediyor. 152 bin adedi geçen Türkiye satışlarıyla Duster’ın hangi fiyatlara satılacağı merak konusu oldu.

Avrupa’daki Cenevre Otomobil Fuarı’nda görücüye çıkarak tanıtılacak olan otomobilin satış fiyatı ortaya çıktı. Peki ne kadara satılacak? İşte Dacia Duster 2024 fiyatı…

dacia2.jpg

YENİ TEKNİK ÖZELLİKLERİ DİKKAT ÇEKİYOR

Duster’ın yeni 2024 modeli, hem teknik hem de tasarımsal yenilikleriyle göz alıcılığını artırıyor. Aynı zamanda yeni Duster’ın fiyat olarak daha ulaşılabilir olacağı biliniyor.

Temel donanım paketinde bulunan yenilikleriyle birlikte 2024 Duster, 7 inçlik dijital gösterge paneline, dört adet usb girişine, 10,2 inç dokunmatik bilgi paneline, kablosuz şarj pedine sahip olmasıyla dikkat çekiyor. Aynı zamanda kablosuz erişim imkanı sunan Android Auto ve Apple CarPlay özellikleri bulunuyor.

ezgif-com-webp-to-jpg-converter-20.jpg

Motor özellikleri bakımından yeniliklere giden Duster’ın son modelinde üç motor seçeneği de bulunuyor. Biri turbo şarjlı ve benzinli motor, biri 50 litrelik gaz deposu bulunan LPG içeren motor, diğeriyse 1.6 litre kapasitesi bulunan benzinli ve bir çift elektrik motoru destekli motor seçeneği olacak.

Opsiyonlu bir özellik olarak sınılan Uyku Paketi ile araç sahipleri arka koltukları tamamen yatırarak yatak moduna geçebilecek ve arka tarafta çift kişilik yatak elde edilebilecek.

dacia3.jpg

DUSTER 2024 AVRUPA SATIŞ FİYATI BELLİ OLDU

Araç fiyatlarında yaşanan yükselmeler ve alım gücündeki farklılıklar nedeniyle Dacia da fiyat politikasında dengeyi gözetiyor. Bu şekilde Avrupa satış fiyatlarını belirleyen Dacia’nın, Fransa’da satışa başlayacak yeni Duster modelinin fiyatını 19 bin 690 euro olarak belirlediği ortaya çıktı.

Duster’ın yeni modelinin satışa çıkmasına çok az bir zaman kaldı. Bir ay sonra tanıtımının Avrupa’da gerçekleşeceği beklenen Duster 2024 modelinin teslimatının ikinci çeyrekte başlayacağı söyleniyor. Şimdilik Şubat 26’da Cenevre Otomobil Fuarı’na katılıp tanıtımı gerçekleştirilecek olan otomobil, 19 bin 690 euro ile sahiplerini bekleyecek.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.