Nuray Sayarı astrolojiye dair müjdeli haberleri sıraladı 'O tarihte bunu yapanların cepleri para ile dolacak'

Nuray Sayarı astrolojiye dair müjdeli haberleri sıraladı 'O tarihte bunu yapanların cepleri para ile dolacak'
Ünlü astrolog Nuray Sayarı, astrolojiyle ilgili önemli açıklamalarıyla bir kez daha dikkatleri üzerine çekiyor. Son olarak Nur Viral'le "Hayatta Her Şey Var" programına konuk olan Sayarı, 20 Mart itibarıyla yeni bir dönemin başladığını ve tüm dünyada adeta bir defterin kapanıp yeni bir defterin açıldığını vurguladı.

20 Mart 2024'ten 20 Mart 2025'e kadar olan sürecin astrolojik anlamda yeni bir yıla girişi temsil ettiğini ifade eden Sayarı, astroloji tutkunlarına müjdeli haberler verdi. Ayrıca, cüzdanları para ile dolduracak bir ritüel hakkında da bilgi paylaştı.

Astroloji ve özel hayatıyla sık sık gündeme gelen ünlü astrolog ve yazar Nuray Sayarı, Beyaz TV'nin sevilen programı Hayatta Her Şey Var'da yaptığı açıklamalarla dikkatleri çekti. Bu yılın oldukça önemli bir yıl olacağını belirten Sayarı, taşların yerinden oynayacağını söyledi. 20 Mart tarihinden itibaren, iyi insanların kazanacağı, kötü insanların ise kaybedeceği bir dönemin başlayacağını dile getirdi.

Ülkemizi yakından ilgilendiren konuların ön planda olacağını belirten Nuray Sayarı, "Müjdelerle geldim. Bu hafta çok önemli bir hafta. Zaten önümüzdeki hafta yılın ilk ay tutulmasını yaşayacağız. Tutulma olmadan 3 ay önce, olduktan 3 ay sonra etkilerine geçiş yaptık. Haftaya öyle bir başladık ki, ayın yengeç burcundaki seyriyle giriş yaptık. Özellikle ayın yengeç burcundaki seyriyle giriş yapmamız, evimiz, ailemiz, yuvamız, milli değerlerimiz, iç meselelerimiz ve güven ihtiyacımızla haftaya giriş yaptık. Türkiye'nin yükselen burcuna denk geldiği için ayın yengeç burcundaki seyri dolayısıyla ülkemizi ilgilendirecek konuların hafta boyunca ön planda olacağı bir hafta yaşayacağız. Özellikle halkı ilgilendiren önemli meselelerin devrede olacağı bir hafta yaşayacağız" dedi.

İYİLER KAZANACAK, KÖTÜLER KENDİ KUYUSUNDA BOĞULACAK

Yeni bir dönemi müjdeleyen Sayarı, "19 Mart haftası, Merkür'ün Kuzey Ay Düğümü ile olumlu üçgen açısıyla kavuşum yapması, ticari faaliyetleri hızlı bir şekilde ön plana çıkarabilir. Önemli haberler devreye girebilir. Bu haberlerden hızlı hareketli konular söz konusu olur. 20 Mart'ta Güneş Koç burcuna geçiş yapacak. Güneş'in Koç burcuna geçiş yapmasıyla yeni bir yıl başlıyor. Normalde biz 1 Ocak'ta yeni bir yıla giriyoruz, değil mi? Aslında astrolojik olarak, güneşin 0 derece Koç burcuna geçiş yaptığı zaman yeni bir dönem başlıyor. Ekinoks zamanı dediğimiz zaman, yani bahar zamanı. 20 Mart 2024'ten 20 Mart 2025'e kadar astrolojik anlamda yeni yıla giriyoruz. Yeni bir kader döngüsü başlıyor. Bütün bir dünya için bir defter sayfası kapanıyor, yeni bir defter sayfası açılıyor. Öyle bir döneme giriyoruz ki, 20 Mart'ta taşlar yerinden oynayacak. Aynı zamanda Plüto zaten şu an bak, 18 yıllık turunu oğlak burcunda tamamladı, kova burcuna geçiş yaptı, retroya girecek, tekrar oğlak burcuna geri dönecek. 24 Kasım'da tam anlamıyla kova burcuna geçiş yapacak" şeklinde konuştu.

PARA DÖVMESİ

Kolundaki dövmeden bahseden Nuray Sayarı, "Bak benim kolumdaki şu dövmem Sirius ve kolyesi de boynumda. Samimiyetle söylüyorum bunu yaptırıp bana yazanlar nasıl dua ediyorlar. 8 8 8 4 8, sonsuz sınırsız bu 520 para mıknatısı, ansızın acil gelen para. 7 7 7 mucizeler. Zaten bu Süleyman'ın mühürü, benim doğum haritam bu Herkesin haritasında yok benim haritamda Süleyman'ın mühürü var. Süleyman'ın mührü inanılmaz bir koruma başıma ne gelirse gelsin şıp diye içinden çıkıyorum." ifadelerine yer verdi.

PARA DÖVMESİ

CÜZDANI PARAYLA DOLDURMA RİTÜELİ

Ünlü Astrolog Nuray Sayarı cüzdanı parayla dolduracak ritüel paylaştı. Bu ritüel için gerekenler bir adet kağıt para, beyaz bir kağıt ve kalem.

Sayarı o ritüeli uygulamaları olarak göstererek, "Şimdi çok önemli bir ritüel veriyorum efendim yazıyorum beyaz bir kağıt alıyoruz sayı sekansımızla '3 1 8 7 9 8 3 1 8 7 9 8 3 1 8 7 9 8 3 1 8 7 7 9 8' 4 defa yazıyoruz beyaz kağıda. Sonra paranın Atatürk resmimiz önde olacak bu şekilde katlıyoruz. bunu cüzdanımızda hiç açmadan saklıyoruz görün bir yıl içinde neler olacak." dedi.

CÜZDANI PARAYLA DOLDURMA RİTÜELİ

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.