Bugünkü Yazarlar Tüm Yazarlar
Enise Altınok AVŞAR

Enise Altınok AVŞAR

Vizyon

Netflix’te yeniler

Herkese merhaba; bu hafta Netflix’te yakın tarihte yayınlanması planlanan içeriklere göz atacağız.

Soygun Sanatı: Kaçak yaşamaktan yorulan profesyonel bir hırsız emekli olmaya karar verir. Fakat suç ortağı olan kaçış şoförü ile birlikte tamamlaması gereken son bir iş vardır.

Esaret: İyi kalpli bir hemşire, komadaki bir hastanın sırlarını açığa çıkarmaya çalışır. Fakat sırların ardında acı bir rekabet, ihanet ve cinayetin yattığını keşfeder.

Kasırga Sezonu: Bir grup genç, kanalda yüzen bir ceset bulur ve bu korkunç cinayetin ardındaki acı gerçekle birlikte kasabanın sırları ortaya çıkmaya başlar.

Göremediğimiz Bütün Işıklar: 2. Dünya Savaşı'nın son günlerinde görme engelli bir Fransız kızla bir Alman askerinin yolları kesişir. Anthony Doerr'ın Pulitzer Ödüllü çok satan kitabından uyarlandı.

Cigarette Girl: 1960'larda Endonezya'nın karanfil sigarası sektöründe geleneklere meydan okuyan yetenekli bir zanaatkârın aşk ve kendini bulma yolculuğu başlar.

Daily Dose of Sunshine: Psikiyatri servisinde çalışan iyi yürekli bir hemşire yoluna çıkan her türlü güçlüğe rağmen, bakımından sorumlu olduğu kişilere umut ışığı olmak için elinden geleni yapar.

Terzi: Ünlü terzi Peyami, en iyi dostunun müstakbel eşi için gelinlik dikmektedir. Ama hiç görmediği bu kız beklenmedik şekilde hayatına girince, Peyami’nin sırlarına bir yenisi eklenir.

Sly: Onun sinema tutkusu "kaya" gibi sert çocukluğundan bir kaçış olarak başladı. Sylvester Stallone bu belgeselde, mazlumdan Hollywood efsanesine dönüşme hikâyesini anlatıyor.

The Killer: Bir suikastçı, hedefini kıl payı ıskaladığı önemli bir görevin ardından, kişisel olmadığını iddia ettiği uluslararası bir intikam avıyla işverenlerine ve de kendine savaş açar.

The Crown: Gerçek olaylardan esinlenen bu kurgusal dizi, hem Kraliçe 2. Elizabeth'in öyküsünü hem de onun saltanatını biçimlendiren siyasi ve kişisel olayları ekrana taşıyor.

Önümüzdeki haftalarda bahsettiğim film, dizi ve belgeselleri izlemeye çalışıp sizlerle fikir alış verişinde bulunacağım. Gelecek hafta görüşmek üzere hoşça kalın.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yazarın Diğer Yazıları