Bugünkü Yazarlar Tüm Yazarlar
Enise Altınok AVŞAR

Enise Altınok AVŞAR

Vizyon

Neler izlendi?

Herkese merhaba; bu hafta Netflix’te yakın tarihte yayınlanması planlanan içeriklere göz atacağız.

Kasırga Sezonu: Bir grup genç, kanalda yüzen bir ceset bulur ve bu korkunç cinayetin ardındaki acı gerçekle birlikte kasabanın sırları ortaya çıkmaya başlar. Fernanda Melchor'un ünlü romanından uyarlanan bu aşk ve terk edilmişlik öyküsü, yönetmen Elisa Miller'ın imzası taşıyor.

Göremediğimiz Tüm Işıklar: Anthony Doerr'ın yazdığı bir romandır. II. Dünya Savaşı’nda işgal altındaki Fransa'da yolları kesişen Marie-Laure adlı kör bir Fransız kız ile Werner adlı bir Alman çocuğun hikâyesini konu edinir.

Ferry: Uyuşturucu imparatorluğunu kurmadan önce bir intikam planı için memleketine dönen Ferry Bouman, sadakatini zorlayan bir kararla ve hayatını değiştiren bir aşkla sınanır.

Terzi: Ünlü terzi Peyami, en iyi dostunun müstakbel eşi için gelinlik dikmektedir. Ama hiç görmediği bu kız beklenmedik şekilde hayatına girince, Peyami’nin sırlarına bir yenisi eklenir. Terzi dizisinin 3. sezonu izleyiciyle buluştu.

NYAD: Yüzücü Diana Nyad hep hayalini kurduğu şeyi 60 yaşında gerçekleştirmek için açık denizde yaklaşık 160 km yüzerek neredeyse imkânsız olan Küba-Florida etabını tamamlamaya çalışıyor.

Sly: Onun sinema tutkusu "kaya" gibi sert çocukluğundan bir kaçış olarak başladı. Sylvester Stallone bu belgeselde, mazlumdan Hollywood efsanesine dönüşme hikâyesini anlatıyor.

Soygun Sanatı: Kaçak yaşamaktan yorulan profesyonel bir hırsız emekli olmaya karar verir. Fakat suç ortağı olan kaçış şoförü ile birlikte tamamlaması gereken son bir iş vardır.

The Crown: Gerçek olaylardan esinlenen bu kurgusal dizi, hem Kraliçe 2. Elizabeth'in öyküsünü hem de onun saltanatını biçimlendiren siyasi ve kişisel olayları ekrana taşıyor.

Esaret: İyi kalpli bir hemşire, komadaki bir hastanın sırlarını açığa çıkarmaya çalışır. Fakat sırların ardında acı bir rekabet, ihanet ve cinayetin yattığını keşfeder.

Netflix platformunda yeni yayınlanan içerikler bu şekildeyken gelecek hafta da bunlara yenileri eklenecek. Çevrimiçi içerik izleme platformların yanı sıra televizyonda da bazı yeni diziler mevcut. Sakla Beni, Şahane Hayatım, Kirli Sepeti ve Bir Derdim Var gibi diziler yayın hayatına yeni başladı. Bunlara dair içerik ayrıntılarını daha sonra sizlerle paylaşacağım. Haftaya görüşmek üzere, hoşça kalın.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yazarın Diğer Yazıları