Müge Anlı çıldırdı: Yuh devenin nalı 'Sevgilim öz annemle kaçtı dedi ortalık karıştı'

Müge Anlı çıldırdı: Yuh devenin nalı 'Sevgilim öz annemle kaçtı dedi ortalık karıştı'
ATV’nin uzun soluklu gündüz kuşağı programı Müge Anlı ile Tatlı Sert’te işlenen olay Müge Anlı’yı çıldırttı. O anlar gündem oldu.

ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında akıl almaz bir olay yaşandı. Programa katılan 18 yaşındaki Nehir ve babası, canlı yayında yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerlerine çekti. Sunucu Müge Anlı’nın inanmak istemediği olay, yayınlanan görüntülerle açığa çıktı.

s-6fdc0b4d586f8895f699e87043a3603edd4d3ee2.webp

MÜGE ANLI İNANMAK İSTEMEDİ

ATV’de yayınlanan programa katılan 18 yaşındaki Nehir, Müge Anlı’yı bile şoke edecek açıklamalarda bulundu. Resmi nikahı olmayan ancak eşim dediği 24 yaşındaki sevgili Selahattin’in üç ay önce 40 yaşındaki öz annesiyle kaçtığını öne süren Nehir, öte yandan sevgilisinden 1 yaşında çocuğu olduğunu da söyledi. Genç kadının anlattıkları dinleyenleri şaşkınlığa uğrattı.

s-030148be7b6ab5494e8333987fd6af42078653f4.webp

Duydukları karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Anlı, olayla ilgili tepkilerini dile getirdi. Nehir, “Annem ve sevgilim kaçarken 2 burma bilezik bir Cumhuriyet altını ve 11 bin TL'yi de yanlarında götürdüler' ifadelerini kullandı.

Öte yandan Nehir, "Kocam öz annemin yanında bana hep hakaret ederdi. Kötü davranıp, döverdi" dedi. Bunun üzerine Müge Anlı, genç adamla kaçan kadının Nehir’in öz annesi olduğundan şüphelenerek sorguladı.

gjb7vrxxyaayowo.jpg

“YUH DEVENİN NALI”

Anlatılanları şaşkınlıkla karşılayan Müge Anlı, canlı yayında ekrana verilen TikTok videolarını görünce iyice çileden çıktı. 24 yaşındaki genç adamın, Nehir’in annesini öptüğü anları gören Anlı, “Aa bir de öpüyor. Ben bunları görmemiştim. Yuh devenin nalı” diyerek duygularını ifade etti.

1080xauto.webp

Nehir'in sevgilisi görüntülerin canlı yayında izletilmesinden sonra yayına bağlanarak müstakbel kayınvalidesiyle kaçmadığını, sadece yardımcı olduğunu söyledi.

Bunun üzerine Müge Anlı “Sen bu kadının TikTok videosunun altına 'aşkım' yazmışsın” deyince, pişkinliği şaşırtan Selahattin, “Ne var bunda yazarım” ifadelerini kullandı. Tüm bu yaşananlar karşısında stüdyo buz kesti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.