Metroda skandal görüntüler 'Tanımadığı 10 kadına böyle saldırdı

Metroda skandal görüntüler 'Tanımadığı 10 kadına böyle saldırdı
Metro istasyonunda meydana gelen olayda saldırgan hiçbir sebep yokken 10 kadına saldırdı.

İddialara göre, içki ve uyuşturucu etkisi altında olduğu belirtilen 30 yaşlarındaki kimliği gizlenen saldırgan, metro istasyonunda kadınlara yönelik saldırı da bulundu.

Güvenlik kamerası görüntülerine yansıyan olayda, adamın yalnızca kadınları hedef aldığı net bir şekilde görülebiliyor. Saldırgan, metro istasyonunda adeta rastgele seçtiği kadınlara tokat ve yumruk atarak saldırdıktan sonra olay yerinden hızla uzaklaştı.

ekran-goruntusu-2024-02-14-100154.png

Saldırı sonucunda yaralanan kadınlardan birinin hastaneye kaldırıldığı ve tedavi altına alındığı belirtiliyor. Ancak diğer kadınların durumu hakkında net bir bilgi verilmedi.

Yetkililer, saldırganın tutuklandığını ve cezaevine gönderildiği açıklandı. Saldırganın kefaletle serbest bırakılmadan cezaevine gönderildiği ve yaralama suçuyla yargılanmasının devam ettiği ifade edildi.

ekran-goruntusu-2024-02-14-100207.pngİspanya Barselona'nın Camp de l'Arpa bulunan bir metro istasyonunda meydana gelen olay sonrası kentte büyük bir endişe ve güvenlik problemlerine neden olduğu vurgulandı. Özellikle toplu taşıma alanlarında gerçekleşen bu tarz olaylarda tedbirli olunması gerektiğinin altı çizildi.

ekran-goruntusu-2024-02-14-100218.png

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.