14 Şubat burç yorumları 'Sevgililer gününüz nasıl geçecek'

14 Şubat burç yorumları 'Sevgililer gününüz nasıl geçecek'
Yıldızların sizin için neler sakladığını öğrenmek için Paolo Fox'un günün burç yorumunu okuyun: her burç için 14 Şubat 2024 Çarşamba gününe ait astrolojik tahminler. Aşk, iş, refah ve şans hakkında her şey.

KOÇ

Sevgililer Günü, sabahları gergin, öğleden sonraları daha iyi. Günün burcunun ayın burcundan veya mevsimsel burçtan farklı olduğunu her zaman hatırlarım: Aslında yılın genel olarak bu bölümünün iyileşme dönemi olduğunu ve bahara kadar harika bir sonuç olacağını düşünüyorum. ama detaya girersek ve bu çarşambaya bakarsak bir şeylerin ters gittiğini söyleyebilirim.

BOĞA

Baskı altındasınız, bahsettiğim küçük ya da büyük mücadeleler aşaması başlıyor, önümüzdeki iki hafta boyunca önemli seçimler yapacaksınız, her türlü sorunun üstesinden gelmenize yardımcı olabilecek uzmanları da devreye sokacaksınız. Sevgililer Günü, partnerden psikolojik veya fiziksel uzaklık sorunu nedeniyle sıkıntılı geçecek gibi görünüyor.

0-8.jpg

İKİZLER

Aşırı gerilimlere yer vermememiz gereken özel bir gün bu. Olumsuz anıları kolayca silen bir insansınız, bu nedenle bu Sevgililer Günü'nün tadını sonuna kadar çıkarabilmek için lütfen mümkünse eski gerilimleri ortadan kaldırın. Duygusal açıdan iyi haber çünkü hızlı gezegenler yakında yanınızda olacak, şu ana kadar sorun yaşayanlar için Şubat ayının ikinci yarısı belirleyici olabilir.

YENGEÇ

Güne çok gergin başlıyorsunuz ve çok kaygılı olduğunuzda küçük hatalar yapma riskiyle karşı karşıya kalıyorsunuz. Ancak Sevgililer Günü'nde, ayın başında ruhunuzu karartmış olabilecek üzücü düşüncelere dalmak yerine, aşkları ve tutkuları tereddüt etmeden teşvik etmek daha uygun olacaktır.

ASLAN

Sevgililer Günü'nde kimisi iki hikaye arasında kalır, kimisi ise bir tutkuyu sınayacaktır. Elbette tüm gerginlikleri ve sorunları ortadan kaldırmak zordur. 2024 kitabımda da bugünlerin pek çok şeyin değişeceği günler olacağını, tartışma isteği duyacağınızı, kesin kararlar alacağınızı, hangi durumların artık işe yaramayacağına, hangilerini ileriye götüreceğinize karar vereceğinizi yazmıştım. Bazı durumları kesin olarak açıklığa kavuşturma olanağı sağlayan bir devrimin baş kahramanı olmaya devam ediyorsunuz.

tfzv6va6gy424qd4rexw3i-1600-80.jpg

BAŞAK

Stresli bir dönem yaşıyorsunuz ama bazı güzel sonuçların da geldiğini düşünüyorum, özellikle kendi başına çalışan insanlar daha fazlasını elde edebilir. Bir süredir oyunda olanlar bu anı biraz huzur bulmak için kullanabilirler, ayrıca 15'i civarı günler aşk temasları açısından daha ilginç olacak.

TERAZİ

Şu anda, sabahları gün o kadar ilginç olmasa bile enerjinizi geri kazanırsınız. 16. Venüs'ten itibaren daha önemli bir geçiş başlayacak. Bu Sevgililer Günü, aşk sorunları yaşayan insanlar tarafından istismar edilebilir, yakınlaşmaya çalışmak daha kolay olacaktır; örneğin Cumartesi, açıklayıcı veya tutkulu bir toplantı planlamak için doğru gün olabilir.

AKREP

Kendinizi çok gergin hissedebilirsiniz, umarım partneriniz bugünün Sevgililer Günü olduğunu unutmaz! Aksi halde çok sinirlenebilirsiniz. Ancak eğer kalp yalnızsa, bu yeni tutkular aramak için en iyi dönem gibi görünmüyor; Motivasyonunuz bozulur, işte yapacak çok fazla şey vardır, dolayısıyla geri kalan her şey arka planda kalır. Her durumda, akşam saatlerinde baskın olma riski taşıyan kafa karışıklığı ve sinirlilik evresini aşmaya çalışmalısınız.

scale-1200.png

YAY

Bir duyguyu yeniden değerlendirmek, Şubat ayının sonuna büyük bir iyimserlikle bakmak ve her şeyden önce sevgi veya daha fazla onay arıyorsanız önemli olacaktır. Her zaman aynı insanlarla takılmaktan kolayca yorulursunuz, bu nedenle burcunuzdaki bir kişi için farklı bir şey yapmak, farklı bir gelecek için umut etmek, yeni insanlara güvenmek çok önemlidir.

OĞLAK

Zor bir dönemden yeni döndünüz, her şey stres yarattı ama önemli olan hak ettiğiniz başarıyı yakalamış olmanız ve şunu söylemeliyim ki görünürlük sıkıntısı yaşanmadı! Bir projenin başarısı için kendilerini doğru şekilde uygulayanlar hayal kırıklığına uğramadılar. Sevgililer Günü, sabah Ay'ın size karşı olmasıyla doğar, ancak akşam sevmeye zamanınız olacaktır.

KOVA

Geleceğe dair daha idealist ve iyimser hissediyorsunuz, umutlarınız geçmişte kazanılan sorumlulukları ve taahhütleri hesaba katmalı. Astrolojide burcun iki yöneticisi vardır: Sürekli değişim arzusunu temsil eden Uranüs ve sorumluluk gezegeni Satürn. Yani kaçınılmaz olarak çoğu zaman kendinizle çelişiyorsunuz, devrim niteliğinde şeyler yapmak istiyorsunuz ama sonra bir şeylerin yolunda gitmemesinden korkuyorsunuz. Neyse ki, Mayıs ayına kadar bu karmaşa içerisinden kurtulacaksınız.

BALIK

İşte bir iyileşme anı, sorun yaşayan herkese yardım edebilecek güce sahip önemli bir aşama başlıyor, sadece biraz daha pozitif olmamız, acı veren geçmişe yakın olmamız gerekiyor. Ayrı yaşayanlar için Sevgililer Günü'nde anılar hakim olursa melankoli riski vardır ancak birbirini seven çiftler duygularını ifade etmekte sorun yaşamayacak ve çok güzel bir gün yaşayacaklar.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.