Meral Akşener'in sağlık durumunda yeni gelişme

Meral Akşener'in sağlık durumunda yeni gelişme
Geçirdiği viral enfeksiyon nedeniyle hastaneye kaldırılan Meral Akşener'in sağlık durumuyla ilgili İyi Parti sözcüsü Kürşat Zorlu açıklama yaptı.

Arif Aydın KAPLAN / KAMU SON HABER

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in geçirdiği viral enfeksiyon nedeniyle programları ileri bir tarihe ertelendiği duyurulmuştu.

Kürşat Zorlu İyi Parti liderinin rahatsızlığı nedeniyle programını ertelemesini sosyal medya hesabından şu sözler sözlerle bildirdi:

"Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in viral bir enfeksiyon geçirmesi sebebiyle yarın (25 Eylül Pazartesi) yapılacak Başkanlık Divanı toplantımız ve 26 Eylül Salı günü gerçekleştirilecek Eskişehir programımız ilerleyen bir tarihe ertelenmiştir"

121212121.jpg

AKŞENER SAĞLIK DURUMUNA İLİŞKİN AÇIKLAMA

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener viral enfeksiyon nedeniyle hastanede müşahede altındaydı. Koronavirüs testi negatif çıkan Akşener bugün taburcu edildi.

Zorlu, hastaneye kaldırılan Akşener'in sağlık durumuna ilişkin şu açıklamayı yaptı;

"Ülkemizde çok yaygın olduğu belirtilen viral bir enfeksiyon teşhisiydi. Genel başkanımız hastanedeki tetkiklerin ardından bugün evinde istirahate geçti. Birkaç gün içerisinde tekrar çalışmalarına başlayacak. Bugün gerçekleşecek Başkanlık Divanı toplantımızı ve yarın Eskişehir’de düzenleyeceğimiz teşkilat buluşmamızı iptal etmiştik ama ilerleyen bir tarihte Eskişehir ziyaretimizle birlikte Genel Başkanımızın planı içerisinde yer alan diğer illere de ziyaretleri devam edecek."

MANSUR YAVAŞ'TAN "GEÇMİŞ OLSUN" MESAJI

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesabından Akşener'e geçmil olsun mesajı paylaştı. Mansur Yavaş "Viral enfeksiyon nedeniyle rahatsızlanan ve hastaneye kaldırılan İYİ Parti Genel Başkanı Sn. Meral Akşener'e geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını temenni ediyorum." dedi.

mmm.jpg

thumbs-b-c-d66763964dfa45b6ca69b227fa7a2953.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.