Mehmet Ali Erbil sevgilisi Gülseren Ceylan hakkında konuştu! Canlı yayında açıklama yaptı

Mehmet Ali Erbil sevgilisi Gülseren Ceylan hakkında konuştu! Canlı yayında açıklama yaptı
Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in sosyal medya üzerinden tanıştığı ve kendisinden 24 yaşındaki biriyle nikah masasına oturacağı iddia edilmişti.

66 yaşındaki Mehmet Ali Erbil’in 24 yaşındaki Gülseren Ceylan ile evlilik kararı aldığı iddia edilmişti. İnternet üzerinden tanıştığı 26 yaşındaki Gülseren Ceylan adlı genç kızla evleneceği belirtilen Mehmet Ali Erbil, Söylemezsem Olmaz adlı programın canlı yayınına katıldı.

"ANNEMİN ADINI TAŞIYOR"

Mehmet Ali Erbil, Söylemezsem Olmaz adlı programın canlı yayınına katıldı. Evlilik iddiaları hakkında konuşan Erbil sevgilisi Gülseren Ceylan için, "Enerjisi beni çok etkiledi. Doğal olması, bana birçok güzel şey yaşatması bu genç yaşımda ve annemin adını taşıyor." dedi.

"MALDA, MÜLKTE GÖZÜ YOK"

Evlilik sözleşmesi konusu hakkında da konuşan sanatçı, "Gülseren öyle bir kız değil. Hiçbir şekilde malda, mülkte gözü yok." ifadesini kullandı.

Evlenecek misiniz sorusuna da cevap veren Erbil, "Öyle bir yol var şu anda. Benim evliliklerimde hiçbir zaman teklif olmamıştır her zaman akışına bırakmışımdır." şeklinde konuştu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.