Masterchef’te kim elendi? 5 Kasım 2023 tarihinde Masterchef’te kim potaya gitti?

Masterchef’te kim elendi? 5 Kasım 2023 tarihinde Masterchef’te kim potaya gitti?
Her hafta kimin elendiğinin büyük merak konusu olduğu MasterChef All Star Türkiye yarışmasında 5 Kasım tarihli elenen yarışmacı da merak edildi. Masterchef’te kim elendi? İşte detaylar…

Masterchef All Star'da o isim elendi!

Haftanın her günü TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef All Star yarışması, her pazar eleme heyecanıyla izleyicileri ekran başına kilitliyor. Birbirinden başarılı oyuncuların yer aldığı kadrodan kim giderse gitsin, büyük bir şaşkınlığa ve üzüntüye neden oluyor.

Geçmiş dönemlerin gözde yarışmacılarının yer aldığı MasterChef All Star Türkiye’de dün akşam da eleme heyecanı yaşandı. Sürpriz bir isim kadroya veda etti. Peki, elenen yarışmacı kim oldu? MasterChef All Star elenen isim belli oldu mu? Detayları verelim.

MASTERCHEF’TE KİM ELENDİ? HANGİ İSİM VEDA ETTİ?

Dün akşam yani 5 Kasım 2023 akşamı ekranlara gelen yarışmanın eleme gecesi yaşandı. Her hafta olduğu gibi bu hafta da yarışmacılar potada ter döktü. Yarışma programının 17. haftasını geride bırakan yarışmacılardan bir isim, son oyunu alamayarak veda etti.

Mavi ve kırmızı olmak üzere iki takım mücadelesiyle eleme gecesinden başarıyla çıkmak isteyen yarışmalar hafta boyunca çabalarını ortaya koydu. Sonuç olarak bazı isimler eleme potasına gitti.

Eleme potasında yer alan isimler Cemre, Batuhan, Alican, Barış, Esra, Dilara ve Tolga oldu. Başarılı isimlerin yer aldığı zorlu potada sona kalan isimler Esra ve Barış oldu. Sona kalan yarışmacılar arasında kimin gideceği ise kalp atışları arasında belli oldu.

Seyirciler o anları akşam izlerken büyük bir merak içinde kararı öğrendiler. Masterchef’te kim elendi sorularının yanıtını arayan ve son bölümü izlemeyenler için elenen ismin Barış olduğunu söyleyelim.

MasterChef All Star haftasına veda eden isim Barış oldu. Yarışmada Barış’ı destekleyen izleyici hüsrana uğradı.

HANGİ YARIŞMACI HANGİ TAKIMDA YER ALDI?

MasterChef All Star Türkiye yarışma programının bu hafta yayınlanan bölümünde kırmızı ve mavi takım oyuncuları şu şekilde oldu:

Mavi Takım: Tanya, Barbaros, Ayaz, Eren, Kıvanç, Hasan, Sergen ve kaptan Tahsin

Kırmızı Takım: Batuhan, Esra, Dilara, Barış, Tolga, Büşra ve kaptan Cemre

SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMIYLA VEDA ETTİ

Eleme gecesinin ardından bir Instagram paylaşımı yapan Masterchef Barış şu mesajı paylaştı: “Bir maceranın daha sonuna geldik,2 senedir evlerinize konuk olmaktan dolayı çok mutluyum. Başta şeflerim olmak üzere bütün masterchef ailesine ve beni destekleyen herkese teşekkürlerimi borç bilirim. Her bitiş yeni bir başlangıçtır. Bundan sonrası için yeni maceralarda görüşmek üzere.

Saygısızlığım olduysa af ola.”

399591251-176727982182552-2856945925557223259-n.jpg

MASTERCHEF BARIŞ DEMİR KİMDİR?

Barış Demir 23 yaşında ve yarışmaya Bodrum'dan katıldı. Bodrum’da bir otelde çalışan Barış Demir aşçılık mesleğine küçük yaşlarda başladı. Ailede herkesin kebapçı olduğunu belirten Barış Demir Masterchef'te ilk turu geçmişti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.