6 Kasım burç yorumları bugün sizi neler bekliyor?

6 Kasım burç yorumları bugün sizi neler bekliyor?
Yıldızların sizin için neler sakladığını öğrenmek için Paolo Fox'un günün burç yorumunu okuyun: her burç için 6 Kasım 2023 pazartesi gününe ait astrolojik tahminler. Aşk, iş, refah ve şans hakkında her şey

KOÇ

AŞK: Kasım yeni konuşmalar açabilir, kapalı gibi görünen durumları öne çıkarabilir. Bu dönemde elverişli gezegenlere sahip olacaksınız. Kendinizi daha iyi, gerçekliğe daha bağlı ve yaşamaya daha az hazır hissedeceksiniz. çatışmalar, geçmişte zor anlar yaşamış tüm ilişkiler için iyileşme yıldızlarıdır. Yalnızlık sizinki gibi güçlü, kavgacı, geniş bir burca yakışmıyor. Bu hafta en güzel ve ilginç günleri bulabilirsiniz, Venüs'ün karşıttaki yeni geçişi sadece birlikte daha fazla zaman geçirmenizi gerektiriyor, iş ya da kişisel konular duygulardan zaman ayırıyor. Bir kişiyi test edebilirsiniz. İş: Bir projeyi yürütmeniz gerekiyorsa, zorlukların üstesinden gelmek karmaşık bir haftaya gelir. Kendinizi enerji, kararlılık ve fikirlerle dolu hissediyorsunuz, yeniliğe karşı büyük bir arzunuz var. Elbette yorgunluk kendini hissettiriyor ama bu normal çünkü asla kendinizi kurtaramıyorsunuz! Etrafınıza bakın çünkü gerçekten şanslı bir fırsat geliyor. Geleceği yokmuş gibi görünen bazı sözler bugünlerde daha somut hale gelecek. REFAH: Önemli ve olumlu bir genel çerçevede tek risk, aşırıya kaçmaktır. Enerjimizi en iyi şekilde dozlamamız gereken bir an. Özellikle yılın ilk aylarını çok yoğun bir şekilde yaşadıysanız, mümkünse ara sıra dinlenmek yorucu olacaktır!

BOĞA

Aşk: Karışık bir durum, ekim ortasından itibaren daha kafa karıştırıcı. Yalnızca bir süredir özgürseniz, az çok belirsiz veya gizli ilişkilere girmemek daha iyidir. Bu dönem size duygularla ilgili somut cevaplar veremez ve Kasım ayının ilk iki haftası, artık hoşlanmadığınız durumlardan, belirli boğucu kalıplardan kurtulma arzusunu harekete geçirir. Kontrol altında tutulması gereken gerginlikler. Size ihtiyacı olan bir kişiye yakındınız, şimdi en azından karşılık verilmesini beklersiniz. Eğer durum böyle değilse, tedirgin olmak doğru. Çalışma: Mesleki faaliyet açısından sessiz bir dönemdir, gelecekte ortaya çıkabilecek durumların gelişimini yakından takip etmeye çalışın, ancak şu an için ulaşılması zor olan çözümlere acele etmeyin. Örneğin iş arıyorsanız, gençseniz ve mesleki geleceğinizi arıyorsanız, bu şüphesiz etrafınıza bakmanın tam zamanı ama sabırlı olmanız gerekecek. Uzun süredir bir işte çalışan ve kendisini tehlikede hisseden kişiler bazı yanlış anlaşılmaları açıklığa kavuşturmak zorunda kalacaklar. Ev masrafları. SAĞLIK: Bu anın aşırı çaba harcamadan yaşanması gerekiyor, daha önce okuduğunuz gibi duygusal düzeyde de önemli taahhütler olacak. Komplikasyonlar yerine çözüm aramak önemlidir. Oldukça yorgunsunuz, özellikle çevrenizdeki insanlar sormaktan başka bir şey yapmazsa huzura kavuşmanız çok zor.

İKİZLER

Aşk: İlginç bir dönem, Venüs yeni geçişinde daha fazlasını veriyor. Öte yandan aşka dair çetrefilli konuları daha iyi ele almamıza olanak tanıyan bir hafta bu. Salı gibi huzursuz günler olacak ama işleri akışına bırakmaya çalışın. Bunu yapmanın lezzetli, incelikli hissini veren bir an. Ve geçmişte çok acı çekmiş insanlar bazı şeyleri daha yüzeysel deneyimleyebilirler, bazen bu gereklidir! İş: Meslek, iş, iş, eğitim… Bu mükemmel Kasım ayında her şey stresli. Aslında kararların ve somut eylemlerin öne sürülmesi yerinde olur. Bir işi geliştirmek için doğru fikirlere sahip olacaksınız, belirli durumların sonucu kesinlikle sizin elinizde! İleri görüşlü, diplomatik olacaksın. Belki çok meşgul. Uyumsuz Satürn yapılması gerekenlerin gerçekten önemli olduğunu söylüyor SAĞLIK: İçinizde büyük bir gerilim var, Salı ve Cuma gibi bazı günler bazı küçük şüpheleri, aşırı stresi beraberinde getirebilir. Sizi kendinize bakmaya davet eden bir burç, her şeyi yapabilmek için günleriniz 48 saat olmalı

YENGEÇ

Aşk: Yıldızların ritmini takip edin ve bu dönemi uzun süredir devam eden bazı sorunları çözmeye çalışmak için kullanın. Bu dönemde ortaya çıkan tüm hikayeler ağır çekimde başlar. Ayrıca, örneğin ebeveynler ve çocuklar arasındaki aile ilişkilerinde dikkatli olmalıyız. Aşkta her şey mümkündür, hatta düşünülemez olan bile. Çarşamba gününe doğru ikilinin ilişkilerinde sıkıntılar ortaya çıkabilir, bunlar sabırla çözülmesi gereken sorunlar olacaktır. Kıskançlığa dikkat edin. İş: Mars harekete geçmeyi teşvik ediyor. Ancak bu haftanın radikal değişiklikler içermediğini ancak geçtiğimiz aylarda başlamış olan durumların doğrulanmasına yol açabileceğini de unutmamalıyız. Geleceğinizde okuduklarımız, daha az rakibinizin ve çözmeniz gereken daha az problemin olacağıdır. Ayrıca iş yerindeki rolünüz sorgulanmıyor ancak yakınlarınızla, meslektaşlarınızla, patronlarınızla sorunlar yaşanabilir. Sene başından bu yana işler değişti, kendinizi kurmak için mücadele etmeniz gerekecek. SAĞLIK: Haftanın gökyüzü fiziksel kondisyon için yorucu, Çarşamba ise sakin bir gün. Bu tür gezegensel gerilim, psikosomatik hale gelebilecek rahatsızlığı gösterir. Yanlış olan her şeyi düşünürseniz mide rahatsızlığı hissetmeniz normaldir. Ancak herhangi bir sorunda mutlaka bir uzmana danışın.

ASLAN

Aşk: Aşk hayatınızın bu noktasında bir seçim yapmanız gerekiyor, şimdiye kadar kolay bir dönem geçirmemiş olan burçta doğanların ne yapması gerektiğini iyi anlaması gerekiyor. Şubat gibi belirli aylarda aksaklıklar yaşayan ilişkiler için kritik bir gökyüzü. Çiftinizin artık var olma nedeni kalmamışsa, bu dönem henüz iyileşmemiş bazı yaraları gösterme gücüne sahip olacaktır, aşk konusunda fikrini değiştirenlerin sayısı oldukça fazladır. Venüs'ün yeni geçişi duygusal iyileşmeye yardımcı olur, ancak bazı dikkat dağıtıcı aile sorunları da olabilir. İş: Profesyonel bir dergi açısından bakıldığında önemli olan çiğneyebileceğinizden fazlasını ısırmamaktır. Artık potansiyelinizin ne olduğunu ve işbirliğine dayalı ilişkilerde çözülmesi gereken sorunları iyi biliyorsunuz. Tam da meslektaşlarınız, tanıdığınız insanlar arasında bir rahatsızlık oluyor, eleştiriyi kabul etmiyorsunuz. Salı ve perşembe gibi bazı günlerde iyi bir yüze sahip olmanız gerekecek. Hesabınızdaki derecelendirmeleri kabul etmeyebilirsiniz. Para konusunda dikkatli olun SAĞLIK: Stresli dönem, fiziksel form mükemmel etkilerle tam olarak korunmaz, ışıktan gelen karmaşık ancak sinir bozucu gezegenler vardır. Cuma civarındaki gibi belirli günlerde kendimizi komplikasyonlardan uzak tutmak daha iyidir. Ciddi bir şey yok ama biraz dikkatli olmak gerekli.

BAŞAK

AŞK: İlginç bir zaman. Her şey günden güne olgunlaşıyor, bu hafta asırlık sorunlarla yüzleşmemize izin veriyor ve acele etmemizi öneririm çünkü gelecek hafta daha az sabır ve ölçülülük olacak. Ancak her zaman olduğu gibi, eğer partneriniz coşkunuzu anlamıyorsa yapılabilecek çok az şey olacaktır. Uzun süredir yalnız kalanlar, Aralık ayına kadar önem kazanabilecek özel karşılaşmalar yaşayabilir. Bir süredir kurulan çiftlerde çocuklarla ve evle ilgili bir sorunun çözülmesi gerekiyor. Cuma ve Pazar arası yıldızları barındıran İŞ: Bu dönem size en iyi itici gücü vermeyi başarıyor, kendinizi bazı yüklerden, projelerden kurtarmak istiyorsunuz ama ne kadar uzaklaşıp sorumluluklardan kurtulmaya çalışırsanız, kader o kadar yeni yükümlülükler öneriyor. Sizi artık sakince yapamayacağınız şeylerden vazgeçmeye davet eden ve aynı zamanda vazgeçmenize izin vermeyen hırsınızı harekete geçiren bir gezegen olan Satürn'ün olağan karşıtlığının etkisidir. Olumlu Salı büyük bir eylem kapasitesi getirir, Çarşamba ilginç bir gün. Aile içinde anlaşmazlıklar varsa fazla karışmamaya çalışın SAĞLIK: Fiziksel açıdan hafta ilginçtir, duygusal düzeyde iyileşmeye izin verir, bunu her geçen gün fark edeceksiniz. Gezegensel geometriler öyledir ki bir iyileşme dönemi beklenebilir. Gereksiz sorunlarla beyninizi yormaktan kaçınmalısınız.

TERAZİ

AŞK: Ani bir Ekim ayından duygusal sektöre dönen pek çok Terazi doğumlu var, zor bir dönemi aşmayı başaran çiftler artık daha iyi ilerleyecekler. Venüs, kıskançlığın neden olduğu anlaşmazlıklar veya yanlış anlamalarla ilgili sorunlar için bir uzlaşma veya kesin bir çözüm bulma konusunda olumludur. Yalnızsanız, çekiciliğinize olan güveninizi artıran ve kibirinizi tatmin eden güzel fırsatlar ve maceralar bulmak için bu dönem heyecan verici. ÇALIŞMA: İlginç bir hafta, yaklaşık iki aydır zamanla değişen bazı yönleri ve profesyonel işbirliklerini yeniden gündeme getirdiğinizi unutmamalıyız. Bu bakımdan birkaç aydır bağımsız iş sahibi olanların tekrar oyuna girmek zorunda kaldıklarını, ani değişiklikler yaptıklarını ve rekabete karşı daha fazla mücadele etmek zorunda kaldıklarını unutmamalıyız. İttifaklar değişir, yeni ortaklar ve işbirlikçiler. SAĞLIK: Genel olarak gerçekten olumlu görünen bu gökyüzünün tek rahatsız edici unsuru fiziksel uygunluktur. Ekim ayı başında yaşanan aşırı stres durumu göz önüne alındığında, her şeyden çok iyi enerjiyi geri kazanmamız gerekiyor. Ancak haftanın tamamı sorunlarla ilgilenmek ve kontroller yapmak için de tercih ediliyor.

AKREP

AŞK: Bu haftayı evinizde veya ofisinizde kilitli olarak geçirmek gerçekten utanç verici olur, eğer bu süre içinde tanıdıklar ve arkadaşlıklar planlayacak kadar şanslıysanız pişman olmanıza gerek kalmaz. Ne kadar çekici olduğunuzu fark edecek epeyce insan olacak, duygusal açıdan daha az cimri bir an. Geçmişteki bazı talipler geri dönebilir ancak kapalı bir ilişkiyi yeniden kurmaya değer olup olmadığına karar vermek size kalmış. İŞ: Mesleki faaliyetler için daha iyi bir burçtur. Geçen ay yapamayacağınızı düşünmüş olsanız bile artık daha huzurlusunuz. Tüm değişiklikler şanslı bir yıldızın altında gerçekleşir, hatta ikamet veya iş yerindeki değişiklikler bile. Ancak iradenizi kabul etmeyen, geçmişten gelen ve artık var olması için bir nedeni olmayan konuları düşünmeyen kişiler varsa bu bir geri bildirim anıdır. SAĞLIK: İki yılı aşkın süredir büyük bir gerginliğe maruz kalan vücudunuzu dinlendirmek için ideal ay. İdeal olanı huzuru yeniden kazanabileceğiniz bir yere gitmek olacaktır. Fiziğinizle ilgili daha titiz bir davranış sergilemek, uzman gözetiminde olmak kaydıyla tedavilere veya diyetlere başlamak istiyorsunuz.

YAY

AŞK: Son birkaç haftanın hakim teması olan büyük huzursuzluk, yerini güzel bir pozitifliğe bırakacak. Bu dönemde büyük bir eğlenme arzunuz var ve ortaya çıkan tüm hikayeler, aşkı daha coşkulu bir şekilde deneyimleme arzunuzu doğruluyor. Yeni bilgiye yapılan çağrı, her şeyden önce yakın geçmişi çelişkili bir şekilde deneyimlemiş olan Yay burcuna yöneliktir. Yeni aşk hikayelerini göz ardı etmiyorum. Hafta sonu yapılan toplantılar ilgi çekiciydi. ÇALIŞMA: İşte bir avantaj. Fikriniz çok değerli olabilir. Her durumda ortaya koyduğunuz güç, yanınızda rolünüzü kıskanan veya yerinizi almak isteyen biri varsa rahatsızlık kaynağı olabilir. Şans eseri geniş omuzlarınız var, daha güçlü olduğunuzu biliyorsunuz. Aslında son zamanlarda bir projede başarısız olacağınızı düşünenlerle uğraşmaktan büyük memnuniyet duymuş olabilirsiniz. Bunlar da memnuniyettir! REFAH: Bu gökyüzü nazik, güçlü, kararlı... tıpkı senin gibi! Gezegenler harekete geçmeyi teşvik ediyor ve Cuma ilginç bir gün olacak. Yani hem fiziksel hem de duygusal olarak bu yıldızlar tarafından destekleniyorsunuz. Destek mükemmel, yine de vücudunuzun ihtiyaçlarına saygı duymaya çalışın.

OĞLAK

AŞK: Düzenli, sakin bir duygusal yaşamı olan kişilerin korkacak pek bir şeyi yoktur ancak yazdan bu yana zaten bir kriz yaşayanlar için bu, duyguların tamamen gözden geçirildiği bir dönemdir. Gün geçtikçe yalanlara karşı daha hoşgörüsüz hissedeceksiniz ve aynı zamanda güvenilmez insanlarla bağlantılı yalanlar ve gevezeliklerle gölgelenen tüm bu durumları net bir şekilde görmek isteyeceksiniz. Venüs'ün yeni geçişi netlik gerektiriyor. Aşk konusunda kaygısı olmayanlar para konusunda şüpheye düşebilirler, ev konusunda perşembe ve cuma günleri daha karışık görünüyor, artık yanınızda olmayan tüm insanları hayatınızdan çıkarmak istiyorsunuz. Bir düşünme ve duraklama süresi gereklidir. Bu dönem kariyeriniz için bir engel teşkil etmiyor ancak size büyük ve önemli haberleri düşündürecek kadar güçlü bir yıldız yok. Gezegensel konumlar, tıpkı aşkta olduğu gibi, bazı ilişkilerin tamamen gözden geçirildiğini gösterir. Artık sizin seviyenizde olmayan insanların hepsi bir kenara itildi ve Perşembe ile Cuma arasında çok fazla küçük sıkıntıyla uğraşmak zorunda kalacaksınız. REFAH: Sizi aşırıya kaçmamaya davet eden astrolojik durum. Üstesinden gelinmesi gereken bazı çatışmalar, aramadığınız ama siz istemeden üzerinize düşen endişeler vardır. Bu nedenle, daha zor olduğunu belirttiğim günlerde kendinize daha fazla saat uyuyun ve aradığınız kişilerle daha fazla zaman geçirmeye çalışın. İşkolik olduğunuzu biliyoruz ama onun sizi gerçekten sevdiğini de unutmamalısınız.

KOVA

AŞK: Kasım ayının bu başlangıcı, her zaman takip edilecek tek bir yola yol açmayacak çok sayıda his, duygu ve arzu tarafından belirlenir. Aslında bu bir deneme dönemi. Venüs nazik bir açıyla, avantajınız için kullanabileceğiniz genel bir pozitiflik durumu yaratacaktır. Ancak, kısıtlamalar veya kıskançlıklar olmadan bir aşkı yaşama isteğiniz zaten ortaya çıkıyor, yeni bir duyguyu sorunsuz bir şekilde deneyimlemek veya bir ilişkide dinginliği bulmak için büyük bir istek duyacaksınız. İŞ: Çıkışlar olacak ve büyük ihtimalle bir programa bağlı olan bir projenin ölçeğini küçültmek zorunda kalacaksınız. Kafa karıştırıcı bir astrolojik durumda hemen uygun seçimleri yapmak zordur. Haber gelecek ama en az 2 hafta beklememiz gerekecek. Kasım ayının başı kafa karıştırıcı, gergin geçecek ve belirli günlerde bir projeyi, programı gözden geçirmek zorunda hissedeceksiniz veya yeni bir fikirle başlayıp başlamama konusunda şüpheye düşeceksiniz. REFAH: Kasım başı oldukça hareketli bir aydır. Özellikle ilk 10 günde yapacak, toparlanacak, ileriye taşıyacak çok işiniz olacak. Her şeyi yapamayacaksınız ve bu, bazı anlarda yetersizlik duygusuna yol açabilir. İyi bir yüz takınmak ve küçük komplikasyonlara rağmen devam etmeye çalışmak en iyisidir.

BALIK

AŞK: Süre zorunluluğu olmadan keyifli ilişkiler yaşamak isteyenler için faydalı bir gökyüzü, başka bir deyişle kaçış ve kaçış maceralarını sevenlerin elinde birçok ip olacak. Hala doğru kişiyi bulamadıysanız bu sadece kaderin hatası değil, başlangıçta yaşadıklarınıza ikna olmasanız bile daha iyi görünün. Kasım ayında başlayan toplantılar Aralık ayında başlayabilir. Ve bundan sonra geçmişte yaşanan bazı üzücü işleri unutmak daha kolay olacak: Profesyonel düzeyde bir seçim yapmalısınız, hangi şeyleri hala devam ettirebileceğinizi ve neyi yapmaktan kaçınmanın daha iyi olacağını anlamalısınız. Ekim sonu ile karşılaştırıldığında zaten biraz daha garantiniz var. Bugüne kadar olup bitenleri değerlendiriyorsunuz ve büyük ihtimalle kendinizi daha tatmin olmuş hissediyorsunuz. Nitekim konuşmak istediğiniz bir konu varsa perşembe gününü değerlendirin, sonuçlar daha iyi olacaktır. Yarı zamanlı çalışanlar için ilginç bir dönem SAĞLIK: Bazen çok tedirgin oldunuz, bazen de kaygı veya küçük gerginliklerden kaynaklanan rahatsızlıkların kurbanı oldunuz. Kasım ayının başı daha fazla canlılık getiriyor. Fiziksel formunuz gelişiyor ancak ay sonundan itibaren daha fazla dikkat etmeniz gerektiğini tahmin ediyorum.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.