Kupa Voley'de şampiyon Fenerbahçe

Kupa Voley'de şampiyon Fenerbahçe
Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit'i 3-1 mağlup ederek AXA Sigorta Kupa Voley'de kadınlar kategorisinde zirveye çıktı. Bu zaferle, Fenerbahçe Opet takımı şampiyonluk unvanını kazandı.

AXA Sigorta Kupa Voley'in heyecan dolu dörtlü final etabı, kıyasıya bir mücadeleye sahne oldu. Fenerbahçe Opet, yarı finalde güçlü rakibi Türk Hava Yolları'nı geçmeyi başarırken, Eczacıbaşı Dynavit de VakıfBank'ı mağlup ederek finale yükseldi. Ankara'daki Spor Salonu'nda gerçekleşen finalde, Fenerbahçe Opet rakibini 3-1 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan etti.

rgef.jpg

Bu zaferle birlikte, daha önce 8 final deneyimi yaşayan ve 3 kez şampiyonluk sevinci yaşayan Fenerbahçe, 9. finalinde 4. kez zirveye ulaştı. En son 2016-2017 sezonunda şampiyonluk yaşayan Fenerbahçe Opet, ilk seti 25-23 alarak maça iyi bir başlangıç yaptı.

fenerbahce-opet-eczacibasi-dynavit-i-3-1-maglup-ederek-sampiyon-oldu.jpg

Eczacıbaşı Dynavit, ikinci sette 25-16'lık skorla üstünlük kurarak durumu eşitledi. Ancak Fenerbahçe Opet, üçüncü seti 25-17 alarak tekrar öne geçti ve dördüncü seti de 25-20 kazanarak seriyi 3-1'e getirdi ve kupanın sahibi oldu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.