Palandöken Freestyle Şampiyonası düzenlendi

Palandöken Freestyle Şampiyonası düzenlendi
Erzurum'da düzenlenen "4. Palandöken Freestyle Şampiyonası", spor tutkunlarına heyecan dolu anlar yaşattı.

Türkiye'nin ilk snowparkı olan Palandöken Kayak Merkezi'nde gerçekleştirilen şampiyonaya, Türkiye'den 36 ve farklı ülkelerden 4 olmak üzere toplamda 40 sporcu katıldı. Erzurum Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Ejder3200 A.Ş. tarafından düzenlenen etkinlikte, snowboard akrobasi yarışları için özel olarak hazırlanan pistlerde sporcular, performanslarını gerçekleştirdi.

Yaklaşık 2 buçuk saat süren ve sporcuların 3 farklı etapta yarıştığı şampiyonada, bazı anlar rüzgarın etkisiyle zorlu geçti. Ancak sporcular, hünerlerini göstermekten geri durmadılar.

Jüri üyelerinin titizlikle değerlendirmesi sonucunda, erkekler kategorisinde birinciliği Hasan Kemaloğlu elde ederken, ikinciliği Furkan Karabıyık ve üçüncülüğü ise Umut Öğücü kazandı. Kadınlarda ise şampiyonluk kürsüsünü Melisa Kopuz, ikinciliği Ceren Sancaklı ve üçüncülüğü İdil Halefoğlu paylaştı.

Palandöken Freestyle Şampiyonası, sporcuların yeteneklerini sergiledikleri, rekabet dolu bir atmosferde geçen unutulmaz bir etkinlik olarak anıldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.