Kızılcık Şerbeti dizisine yeni transfer 'Doğa’nın yeni partneri gündeme bomba gibi düştü'

Kızılcık Şerbeti dizisine yeni transfer 'Doğa’nın yeni partneri gündeme bomba gibi düştü'
Henüz yeni bölümün fragmanı yayınlanmamışken Doğa’nın yeni partneri ortaya çıktı, görenleri şaşırttı.

Sevilen dizi Kızılcık Şerbeti’nde kadro hareketliliği sürüyor. Diziye Doğa karakterinin partneri olarak girecek isim belli oldu.

Doğa karakterini oynayan Sıla Türkoğlu ile Fatih karakterini canlandıran Doğukan Güngör’ün özel hayatlarında yaşananlar dizinin setine de yansımıştı. Aralarında daha önceden aşk iddiaları çıkan ikilinin ilişkileri kısa sürmüştü. Ancak ikilinin aralarında yaşananlar dizinin senaryosuna da yansıdı. Türkoğlu’nun, Güngör ile rol gereği bile öpüşmek istemediği öne sürüldü.

t25-kizilcik-serbeti-25-bolum-749.webp

Dizide Fatih karakteri yeni bir aşka yelken açmışken Doğa çocuğuyla ilgilenmeyi sürdürüyordu. Ancak senaristler, Doğa karakteri için de yeni bir partner yazdı. Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan partnerin kim olacağı ise merak konusuydu.

doga.webp

O İSİM BASINA SIZDIRILDI

Henüz yeni bölüme dair bir tanıtım yayınlanmamasına rağmen Doğa’nın partneri ortaya çıktı. Kızılcık Şerbeti dizisinin kadrosuna ‘Giray’ rolüyle giren oyuncu ise Kaan Taşaner oldu. Taşaner, Şifacıgil Holding’in veliahtı olarak 57. bölümden itibaren ekranlara gelecek.

kaan-tasaner.jpg

NİLAY ÖN AYAK OLACAK

İddialara göre Giray karakteri, Nilay’ın biyolojik ailesini bulma çabaları sonucunda hikayeye dahil olacak. Ayrıca Giray, Doğa karakteriyle de ilerleyen bölümlerde partner olacak.

kizilcik-serbeti-doga.jpg

kizilcik-serbeti-giray.webp

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.