Kıvanç Tatlıtuğ yine çıtayı en tepeye taşıdı 'Oğluyla paylaşımına düştüğü not olay oldu'

Kıvanç Tatlıtuğ yine çıtayı en tepeye taşıdı 'Oğluyla paylaşımına düştüğü not olay oldu'
Başarılı oyunculuğunun yanı sıra aile hayatıyla da gündemden düşmeyen Kıvanç Tatlıtuğ öyle bir paylaşım yaptı ki, görenler “yine çıtayı arşa çıkardı” yorumlarını yaptı.

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, zaman zaman eşi Başak Dizer’e olan hislerini gösterdiği paylaşımlarla dikkatleri üzerinde topluyor. Öte yandan Dizer’e bakışları, girdikleri ortamda gösterdiği davranışlarıyla da sosyal medyada sık sık gündeme gelen Tatlıtuğ, yaptığı komplimanlara bir yenisini daha ekledi.

117610665-109287497465721-3729427161690805957-n.jpg

Oğlu Kurt Efe ile sahilde paylaşım yapan Tatlıtuğ, fotoğrafa öyle bir not düştü ki, adeta düşman çatlattı. Tatlıtuğ’un bu paylaşımı takipçileri arasında da konuşulmaya başlandı.

alaraulucbayraktar.jpg

OĞLU KURT EFE İLE PAYLAŞIM YAPTI

Sahilde kumlar üzerinde Kurt Efe ile fotoğrafını paylaşan Tatlıtuğ’un kumlara kalp çizdiğinin görüldüğü fotoğraftaki not dikkat çekti. Tatlıtuğ, “Evlat bak bakalım annen ile sana düşen kalbim nerede” notunu düştü. Not, fotoğrafı görenler tarafından büyük beğeni topladı.

f5f80482-d7af-4036-b411-d155e28e5b5d.jpg

Tatlıtuğ, zaman zaman eşi Başak Dizer’e karşı komplimanlarıyla gündeme geliyordu. Öte yandan iş yaşamındaki ve sosyal hayatındaki başarılarıyla da adından söz ettiren Tatlıtuğ, çıtayı yine arşa çıkardığını herkese gösterdi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.