Bahar dizisinde şoke eden detay 'Her şey gün yüzüne çıkıyor'

Bahar dizisinde şoke eden detay 'Her şey gün yüzüne çıkıyor'
Rengin kaza geçirince Bahar, Parla'yı eve getiriyor. Her şey gün yüzüne çıkıyor.

Show TV ekranlarının her salı akşamı merakla beklenen dizisi Bahar'ın yeni fragmanı geldi. Yeni bölümde yaşananlar tüyleri ürpertti.

3655942-1920x1080.jpg

PARLA EVE GELİYOR

Bir önceki bölümde kaza geçiren Rengin hastaneye kaldırılınca kızı Parla ortada kalıyor. Bunun üzerine Bahar, Parla'yı kendi evlerine getiriyor.

Geçtiğimiz bölümde ortaya çıkan durum binlerce seyirciyi hayrete düşürmüştü. Parla'nın aslında Timur'un kızı olduğu ortaya çıkmıştı. Yeni bölümde ise Parla eve gelince, Bahar'ın kayınvalidesi de Rengin ile ilgili gerçekleri seziyor.

80c5a2284d6b877bcee1729d6dff883e-640x360.jpg

PARLA İLE BAHAR ÇOK İYİ ANLAŞIYOR

Bahar’ın Parla ya olan yoğun ilgisi, Parla’nın da dikkatini çekiyor. Yüzüne Bahar ile ilgili acıma ve pişmanlık duyguları yerleşiyor.

AKILLARA GELEN ŞOKE EDİCİ DETAY

Bahar dizisi yeni bölüm fragmanı birçok seyircinin aklına yeni detayları getiriyor. Bahar'ın Parla'yı eve getirmesi, pek çok seyirciye "Rengin ölecek ve Parla artık sürekli Bahar'larda mı yaşamaya devam edecek?" sorusunu sorduruyor. Eğer bu yaşanırsa Bahar'ın artık her şeyi öğrenebileceği detayı da akıllara geliyor. Bahar'ın bundan sonraki süreçte nasıl bir yol izleyeceği ise merak konusu oluyor.

bahar-dizisi.png

BAHAR DİZİSİ NE ZAMAN YAYINLANIYOR?

Bahar dizisini dört gözle bekleyenler merak ediyor ve Bahar yeni bölüm ne zaman sorusunu arama motorlarına soruyor. Bahar dizisinin yeni bölümü her salı akşamı ekranlara geliyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.