İstanbulkart kullananlar dikkat Bu koşullarda para iadesi yapılacak

İstanbulkart kullananlar dikkat Bu koşullarda para iadesi yapılacak
İstanbulkart sahipleri için sevindiren haber geldi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, toplu taşıma ücretlerinde geri ödeme iadesi yapacağını duyurdu.

İstanbulkart, İstanbul ilinde toplu taşıma araçlarında kullanılan elektronik bilet sistemidir. Bu kart ile hem otobüs, metro, tramvay, vapur gibi ulaşım araçlarında hem de bazı park alanlarında ödeme yapmak mümkündür.

İstanbulkart sahipleri için yeni bir kampanya duyuruldu. Buna göre, İstanbulkart ile park alanlarında ödeme yapan ve aynı gün içinde pd1 hattı otobüslerini kullanan vatandaşlar, her park ödemesi ve iki pd1 otobüs geçişi için nakit para iadesi alabilecekler.

istanbulkartlarda-yeni-donem-tu-bok5-cover.jpg

İSTANBULKART KAMPANYASI NEDİR?

İstanbulkart kullanıcıları için harika bir fırsat! Yenikapı İspark otoparkında aracınızı park edip, pd1 otobüs hattını kullanarak şehir içi ulaşımınızı kolaylaştırın. Hem zamandan hem de paradan tasarruf edin. Yenikapı İspark otoparkında İstanbulkart ile park ücretinizi ödedikten sonra, aynı gün içinde pd1 otobüs hattını iki kez kullandığınızda, park ücretinizin bir kısmını geri alacaksınız.

Bu kampanya sayesinde, hem aracınızı güvenli bir yerde bırakmış olacak, hem de toplu taşıma araçlarıyla şehir içi trafiğinden kurtulacaksınız. Üstelik bu kampanya 1 Mart - 1 Nisan tarihleri arasında geçerli. Kaçırmayın... Kampanya hakkında daha fazla bilgi almak için, İSPAK veya İstanbulkart resmi web sitesi ziyaret edebilirsiniz. İstanbulkart ile şehir hayatınızı kolaylaştırın!

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.