İstanbulkart giyim mağazasıyla anlaştı ! Alışveriş yapanlara parası iade edilecek

İstanbulkart giyim mağazasıyla anlaştı ! Alışveriş yapanlara parası iade edilecek
İstanbulkart kullanıcıları, kartlarını sadece toplu taşıma için değil, aynı zamanda birçok mağazada, etkinlikte ve İspark ödemelerinde de kullanarak bir dizi avantajdan yararlanıyorlar. Bu avantajlara bayram öncesinde bir yenisi daha eklendi.

Bir zincir giyim mağazasıyla yapılan anlaşma sonucunda, yapılan alışverişlerde %20 indirim tutarı kart sahiplerine alışverişin ertesi günü iade edilecek.

Kampanyadan faydalanmak isteyen İstanbulkart kullanıcıları, DeFacto mağazalarında yapacakları alışverişlerde ödemenin %20'sini nakit olarak geri alacaklar. Kampanya süresince, aynı kartla birden fazla kez ödül kazanma imkanı bulunuyor. Kampanya kapsamında elde edilebilecek maksimum ödül miktarı 200 TL olarak belirlenmiş durumda. Bu kampanya, tüm aktif İstanbulkart sahiplerine açık bir şekilde sunuluyor.

Kazanılan ödül, alışverişin yapıldığı günün ertesinde ilgili İstanbulkart'a otomatik olarak yüklenecek. Ancak, alışverişin iptal edilmesi durumunda ödül hakkı da kaybedilecektir.

Ödül, İstanbulkart Mobil uygulaması aracılığıyla ya da NFC teknolojisi, yükleme noktaları ve otobüslerdeki geçiş cihazları üzerinden kartlara tanımlanabilecek. Ancak, nakit olarak talep edilemeyecektir.

Kampanyadan yararlanmak için İstanbulkart'ın kişiselleştirilmiş olması gerekmekte olup, ayrıca açık rıza tercihlerinin aktif ve en az bir ticari elektronik iletişim izninin verilmiş olması gerekmektedir. Gerekli ayarlamalar, İstanbulkart Mobil uygulaması veya resmi İstanbulkart web sitesi üzerinden kolayca yapılabilmektedir.

dagadfg.jpg

kampanya.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.