İslam Memiş’ten tek tek açıkladı ‘Bunları yapan köşeyi dönecek’

İslam Memiş’ten tek tek açıkladı ‘Bunları yapan köşeyi dönecek’
Piyasa uzmanı İslam Memiş, 2024 yılına dair tahminlerini paylaştı. Yatırımcılara önemli uyarılarda bulundu.

Piyasa Uzmanı İslam Memiş, 2024 yılına dair tahminlerini ve uyarılarını TV 100’deki köşesinde yazdı.

2024 yılının piyasalar açısından yoğun ve karışık olacağını belirten İslam Memiş, seçim, enflasyon, ekonomik veriler gibi birçok önemli başlığın olduğunu söyledi.

İslam Memiş, yatırımcılara dikkat çeken tavsiyelerde bulundu. Memiş, yatırımcıların yeni yılda takip etmesi gereken başlıkları açıkladı. Memiş’e göre yatırımcılar, ABD seçimleri, büyüme endişeleri, merkez bankalarının faiz politikaları, enflasyon rakamları, jeopolitik gerilimleri takip etmesi gerekiyor.

DOLAR 40 LİRA OLACAK

Memiş, devamında 2024 yılı için faiz, enflasyon, dolar TL kuru ve gram altın tahminlerini de paylaştı. Memiş yazısında 2024 yılı sonunda enflasyonun yüzde 45 olacağını söyledi.

235930.webp

Altın ve Piyasalar Uzmanı İslam Memiş, doların 2024'te 40 lira olacağını belirtirken gram altının ise 3 bin lira seviyesine çıkacağı yönünde tahminde bulundu.

İslam Memiş, yatırımcılara dikkat edilmesi gerekenler hususunda bazı maddeler sıraladı. Memiş, yatırımcıların yeni yılda döviz ve altın borçlanmaması gerektiğini mümkün olduğunca az harcama, çok tasarruf yapmasını kulaktan dolma bilgilerle yatırırım yapmaktan kaçınması gerektiğini söyledi.

‘ALTIN ŞAMPİYONU GRAM ALTIN’

Yatırımcıyı enflasyona karşı en iyi koruyan aracın Gram altın olduğunu söyleyen İslam Memiş, 2023 yılında bin 115 lira seviyesinden başlayan gram altının, bu hafta 2 bin 38 liraya yükseldiğini ve gram altının 2.070-2.150 ile 2 bin 250 lira seviyeleri zorlayacağını açıkladı.

1200x627-gram-altin-kac-tl-gram-altin-dustu-mu-gram-altin-fiyati-22-aralik-1640145044059.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.