İslam Memiş'ten çarpıcı gram altın ve borsa uyarısı 'Asıl sürpriz o tarihlerde diyerek açıkladı'

İslam Memiş'ten çarpıcı gram altın ve borsa uyarısı 'Asıl sürpriz o tarihlerde diyerek açıkladı'
Altın ve para piyasaları Uzmanı İslam Memiş gram altın ve borsa yatırımcılarına kritik açıklamalarda bulundu.

Hafize Gaye Erkan’ın Merkez Bankası’nhdan istifa etmesini yatırımcıların kötü senaryolar kurmasına neden oldu, yatırımcılar pazartesi günü için endişelenirken İslam Memiş yatırımcılara sakin olmaları gerektiğini dile getirerek şu cümleleri sarfetti,

Herkes “Eyvah” derken, bir uyarı daha yaptım, “Ters pozisyonda kalmayın, sakin olun.’’ Ortada korkacak hiçbir şey yok dedi.

İslam Memiş her şey ve tüm trend yolunda gitmeye devam edecek diyerek Gram altın ve borsa yatırımcılarını uyardı.

islam-memisst.jpg

Geçen hafta borsa tarafında “kâr satışı” için uyarılar yapmıştım diyen Memiş

8 bin 665 puandan kapanış yaptı ama “8 bin 250 puanı bekleyin” uyarımı anımsatmak isterim. Bu hafta için kısa vadede bu uyarım geçerli. Kâr satışını borsa tarafında “alım fırsatı” olarak göreceğim.

Mart sonu ile alakalı 9 bin puan öngörüm devam ediyor. Faiz ve KKM’den çıkan para borsaya girer. Yabancı yatırımcı Şubat’ta borsaya gelir. Yani, borsanın daha yolu var.

Ons altın da 2 bin 2 bin 50 dolar aralığını takip edeceğimi belirtmiştim. Cuma günü 2 bin 57 dolara yükselen ons altın, haftayı 2 bin 36 dolar seviyesinden tamamladı. Bu hafta için 2 bin- 2 bin 50 dolar aralığı geçerliliğini koruyacağını söyleyen İslam Memiş, gram altın yatırımcılarına çarpıcı açıklamalarda bulundu.

aw030828-01-scaled-dn0n.jpg

Gram altın’ın ons’u takip edeceğini söyleyen Memiş, Serbest piyasalarda 2 bin 72 liradan kapanış yapan gram altın da 2 bin 40-2 bin 70 lira aralığı geçerliliğini korumaya devam ederken bu durumun piyasalar için gayet normal olduğunu ve korkacak bir şey olmadığını dile getirirken.

borsa-8-scaled-1.jpg

Gram altın ve borsa yatırımcılarını bekleyen, piyasalardaki dengeleri değiştirecek olan zamanının Mayıs-Haziran ayı olduğuna değinerek, Gram altına ve borsaya yatırımı yapmanın tam zamanı olduğunu dile getirdi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.