İslam Memiş alım fırsatı diyerek açıkladı ‘Parasını ona yatıran yıl sonunda zengin olacak’

İslam Memiş alım fırsatı diyerek açıkladı ‘Parasını ona yatıran yıl sonunda zengin olacak’
Para Piyasası Uzmanı İslam Memiş gram altın beklentisini açıkladı.

Yatırımcılar elindeki parayı iyi değerlendirmek için doğru liman arayışına devam ediyor. Geçen yılın en çok kazandıran gram altın yine en çok tercih edilenler arasında yer alıyor.

Vatandaşların en çok takip ettiği uzmanlardan biri olan İslam Memiş ise yatırımcılara tavsiye vermeye devam ediyor.

Gram altın piyasalarda 1960 TL sınırlarında dolaşırken fiziki olarak kuyumcularda 2 bin liranın üstünde seyrediyor. FED faiz kararının büyük ölçüde etkilediği altın fiyatları son dönemde yükseliş trendine devam ediyor.

fxhm-gkmk.webp

"ONS NEDENİ İLE GERİLEDİ"

Yatırımcıların takip ettiği İslam Memiş, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) faiz kararının ardından altın piyasalarına ilişkin tahminini açıkladı.

Memiş, Merkez Bankası faiz kararının, döviz kurları ve altın fiyatları üzerinde bir etkiye neden olmadığını söyledi. Gram altının şu an fiziki olarak 2 bin 56 lira seviyesinde dolaştığını söyleyen İslam Memiş, Merkez Bankası kararından önce de fiyatın aynı olduğunu ancak Ons nedenli bir gerilemenin gerçekleştiğini ifade etti.

altin-tf7k-cover.jpg

3 BİN LİRAYI BULACAK

Gram altın 2040-2070 lira aralığında gidip geleceğin aktaran İslam Memiş, önümüzdeki günlerle ilgili tahminini de açıkladı.

Memiş, gram altında her ay üzerine koyan bir trend beklediğini, Fed’e odaklanan onslar da baskılanmanın kalıcı olmayacağını ve alım fırsatı verdiğini dile getirdi.

İslam Memiş, daha önce gram altının yıl içinde 2 bin 500-2 bin 700 devamında ise 3 bin lira seviyesi olacağını dair belirttiği öngörüsünde bir değişiklik olmadığını belirtti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.