İslam Memiş düğün yapacaklar dikkat diyerek uyardı Altın almalı mıyım sorusuna yanıt

İslam Memiş düğün yapacaklar dikkat diyerek uyardı Altın almalı mıyım sorusuna yanıt
Para piyasaları ve altın yatırımlarına ilişkin isabetli yorumları ile adından söz ettiren İslam Memiş Perşembe gününe dikkat çekerek küçük yatırımcılara önerilerde bulundu. İslam Memiş altın almalı mıyım diye sorunlara yanıt verdi

İslam Memiş son yaptığı açıklamada FED'in faiz rakamlarını açıklayacağı Perşembe gününe dikkat çekerek enflasyon rakamlarının düşük gelmesi halinde faizin artmayacağını bunun da Dolar Euro ve Altın fiyatlarını etkileyeceğini belirtti.

altin1200aa1-001.jpg

Perşembe günü Fed'in faiz kararını açıklayana dek Dolar'ın güçlü bir şekilde duracağını söyleyen İslam Memiş bunun Dolar karşısındaki diğer yatırım araçları için alım fırsatı olacağını belirtti.

İslam Memiş bu hafta Perşembe gününe kadar altın, gümüş ,Euro ve kripto paralarda alım fırsatları olduğunu vurguladı.

Tv100'deki köşe yazısının yanında youtube kanalından da açıklamalar yapan İslam Memiş 2024 yılında altın fiyatlarının tavan yapacağını söyledi, İslam Memiş 2024'te altının rekor kıracağı tarihleri tek tek sıraladı.

İslam Memiş, gram altın ve ons altında geçen haftaya göre 20 liralık değer artışı olduğunu söyleyerek bunun nedeninin dolar ve ons altındaki yükselişin aynı haftaya denk gelmesi olduğunu belirtti.

2024'TE SIK SIK ALTINDA REKOR GÖRECEĞİZ

2024 yılında altında kademeli olarak rekorlar geleceğini vurgulayan İslam Memiş, yılın ilk çeyreğinde altının 2150 - 2200 TL'ye yılın orta çeyreğinde 2500 TL'ye yılın üçüncü çeyreğinde ise 2 bin 700 TL'ye yıl sonunda ise 3000 TL seviyesine çıkacağını ön gördü.

ALTIN ALMAYI MIYIM SORUSUNA İSLAM MEMİŞ'TEN YANIT

Hafta başında altında yükselişlerin devam edeceğini söyleyen İslam Memiş, Altın almalı mıyım? diye soranlara yanıtını altın yatırımlarında yıllık bazda düşünmek gerektiğini hatırlattı.

Altında 1 ay sonra 2100 ve 2200 seviyelerinin görüleceğini ve bugünkü seviyelerin ucuz olduğunun anlaşılacağını belirten İslam Memiş gram altının en çok kazandıran yatırım aracı olacağını vurguladı. İslam Memiş düğün yapacakların bu seviyelerde faydalanmaları gerektiğini söyledi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.