İŞKUR evden çalışacak binlerce kişi arıyor Sabah akşam yollara dökülmeden cebinizi dolduracaksınız

İŞKUR evden çalışacak binlerce kişi arıyor  Sabah akşam yollara dökülmeden cebinizi dolduracaksınız
İŞKUR trafik derdi çekmeden asgari ücretten fazla gelir elde etmek isteyenler için fırsat sunuyor. Yayınladığı ilanlara başvuru yağıyor.

İş ve İşçi Bulma Kurumu (İŞKUR) 2023 yılında milyonlarca kişiyi iş sahibi yaptı. İşsiz kişilerin iş sahibi olmasını kolaylaştıran İŞKUR, evden çalışma imkanı elde etmek isteyenler için özel ilanlar da sunuyor.

Elemanını evden çalıştırmak isteyen işverenler ile çalışmak için kilometrelerce yol kat etmek istemeyen çalışanları bir araya getiren İŞKUR’un ilanları dikkat çekiyor.

isci1.jpg

İnternette satış yapan firmaların artan eleman ihtiyacını karşılamaları için verilen paketleme elemanı ilanları, evden çalışarak gelir elde etmek isteyen en az asgari ücret kazanma şansını evden elde etmeyi arzulayan kişilere umut kapısı oluyor. Peki, başvuru şartları neler?

EV HANIMLARI VE EVDEN ÇALIŞMAK İSTEYENLER TERCİH EDİYOR

Ev hanımları, emekliler, evden çalışmak isteyenler her gün işe gidip gelme telaşına kapılmak istemiyor. Ancak emekleriyle gelir elde etmek isteyen bu kişilere İŞKUR’dan bazı fırsatlar doğuyor.

Evden paketleme işinde çalışarak ayda 14 bin TL’ye kadar para kazanan çalışanlar, en son belirlenen asgari ücret düzeyini de geçiyor. Böylece trafik, toplu taşıma derdi çekmeden evlerinden çalışarak geçinmeyi sürdürüyorlar.

isci2.jpeg

HER GEÇEN GÜN DAHA FAZLA FİRMA TALEP EDİYOR

İnternetin her evde yaygınlaşmasıyla birlikte evden çalışan talep eden firmalarda artış görülüyor. Son dönemde bu tarz ilanlar İŞKUR’un sitesinde çok fazla yayınlanmaya başladı. Paketleme işçisi arayan firmalar, başvuruları İŞKUR aracılığıyla alıyor. Esnek çalışma saatleri ve evden çalışma imkanı sunan bu firmaların ilanlarına İŞKUR’un resmi internet sitesinden ulaşılabilir.

iskur-75.jpg

DOLANDIRICILARA KARŞI DİKKAT!

Evden çalışma ve paketleme elemanı fırsatlarının internette çok sayıda sitede yer aldığı konusunda uzmanlar uyarıyor. Bu ilanların birçoğu dolandırıcılar tarafından yayınlanıyor. Evden çalışmak isteyenlerin İŞKUR’un resmi internet sitesindeki ilanlara başvurmaları gerekiyor.

EVDEN PAKETLEME İŞÇİSİ OLARAK ÇALIŞMA ŞARTLARI NELER?

İŞKUR’da yer alan ilanların başvuru şartları özel olarak sitede belirtiliyor. Başvuru yapacağınız ilanın şartlarını resmi siteden öğrenebilirsiniz.

Başvuru yapabilmek için öncelikle İŞKUR’a kayıt olmak gerekiyor. Bunun için İŞKUR’un web sitesi üzerinden kayıt gerçekleştirebilirsiniz. Ardından siteye giriş yaparak kişisel ve iş bilgilerinizi doldurmalısınız.

iskurs.jpg

Tüm bu işlemlerin ardından başvurmak istediğiniz evden çalışma imkanı sunan paketleme işçisi ilanı üzerinden başvurunuzu yapabilirsiniz.

Evden çalışma imkanı sunan işleri aramak için, iş ilanları sayfasından iş arama butonuna ‘evde paketleme’ yazarak aratabilirsiniz. Önünüze çıkan uygun ilanlarda işin detayları bölümünden başvuru şartlarını görüntüleyebilirsiniz.

isci.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.