iPhone kullanıcıları dikkat: Acilen o özelliği kapatın

iPhone kullanıcıları dikkat: Acilen o özelliği kapatın
Kripto para piyasası ile ilgilenen kullanıcıların yaygın olarak kullandığı Bir uygulama iOS cihazlarda acilen bu özelliği kapatın uyarısında bulundu.

Son dönemlerde sosyal medya ve bazı şikayet platformları üzerinden yapılan paylaşımlar kripto para yatırımcılarının sanal cüzdanlarının yeni hedef olduğu yönündeydi. Farklı hesaplarda transfer yapılmasına yönelik şikayetler gündem oldu.

TRUST WALLET UYARDI

Kripto varlığa sahip yatırımcılar endişelenenirken bu kapsamda Trust Wallet uygulamasından bir açıklama geldi. güvenlik zafiyeti olduğunun ortaya çıkması üzerine şirket iOS cihazlarda kripto varlıklarını kontrol eden kişileri yeni bir tehlikeye karşı uyardı.

Şirketin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda iMessage uygulamasından yapılan yüksek riskli olarak belirlenen saldırılar konusunda da sorunu çözecek bir güncelleme gelene kadar dikkatli olunması gerektiği uyarısında bulundu.

NASIL KAPATILIR?

Telefonların "Ayarlar" bölümüne girmeniz ardından da "Mesajlar" bölümüne ulaşmanız gerekmekte. Söz konusu "Mesajlar" bölümüne girdikten sonra ise "iMessage" özelliğinin açık olan tikini kapatmanız yeterli.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.