Instagram'a zaman yolculuğu özelliği geliyor 'Kullanıcılar çok sevinecek'

Instagram'a zaman yolculuğu özelliği geliyor 'Kullanıcılar çok sevinecek'
Dünyaca ünlü milyonlarca vatandaşın kullandığı sosyal medya platformu Instagram her geçen günü kendisini geliştirmeye ve kullanıcılarını memnun edecek özellikleri bünyesine katmaya devam ediyor.

Instagram, sürekli olarak yenilikçi özelliklerle karşımıza çıkıyor. Daha dün, platformun tamamen yeni bir hikaye formatı ve aracı üzerinde çalıştığını öğrenmiştik. Bugün ise kullanıcıların gönderilerini etkileyecek bir özelliği test etmeye başladığı ortaya çıktı.

INSTAGRAM’A ZAMAN YOLCULUĞU ÖZELLİĞİ GELİYOR

Sosyal medya devi Instagram, kullanıcıların geçmiş tarihlerdeki gönderilerini paylaşmalarını sağlayacak yeni bir özellik üzerinde çalışmaya başladı.

Ayrıca, "Spins" adını taşıyan ve diğer kullanıcıların Reels videolarının sesini ve metnini değiştirmenize olanak tanıyan farklı bir özellik de geliştiriliyor.

Yeni özelliğin birçok kişi için heyecan verici olacağını söylemek yanlış olmaz. Kısaca bahsetmek gerekirse, bu özellik sayesinde geçmiş bir tarihte paylaştığınız bir gönderiyi tekrar yayınlamanız mümkün olacak.

Yeni özelliği keşfeden ve daha önce birçok sızıntıyı doğru bir şekilde tahmin eden Alessandro Paluzzi, X hesabı üzerinden paylaştığı bir gönderide bu özelliğin ekran görüntüsünü paylaştı. Görüntüde, platforma "Geçmişte paylaş" seçeneğinin eklenmiş olduğunu görebiliyoruz.

instgarmaf.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.