Google'dan muhteşem yenilik 'Instagram'daki en çok sevilen özellik Mesajlarda'

Google'dan muhteşem yenilik 'Instagram'daki en çok sevilen özellik Mesajlarda'
Google'dan muhteşem yenilik! Instagram sohbetlerinde sıkça kullanılan bir özellik artık Google Mesajlarda olacak.

Google Mesajlar, kullanıcıların sohbetleriyle etkileşim kurma biçiminde devrim yaratabilecek önemli bir güncelleme üzerinde çalışıyor gibi görünüyor.

Son haberlere göre, Google, Instagram gibi sosyal medya platformlarında yaygın olarak kullanılan, kullanıcıların mesajlara basit bir çift dokunuşla tepki vermesine olanak tanıyan yeni bir özellik denemekte.

Google Mesajlar yıllardır beklenen o özelliğe kavuştu - ShiftDelete.Net

GOOGLE MESAJLAR’DA DA ÇİFT DOKUNMAYLA MESAJA EMOJİYLE TEPKİ VERİLEBİLECEK

Şu anda beta aşamasında olan Google Mesajlar uygulamasındaki yeni özellik, mesajlara tepki verme sürecini daha kullanıcı dostu hale getirmeyi hedefliyor.

Geleneksel yöntemlerde olduğu gibi, emoji tepkilerini içeren bir menüye uzun basarak veya kopyalama/silme gibi ek seçeneklere erişmek için zaman kaybetmek yerine, kullanıcılar artık mesaja iki kez dokunarak hızlı bir şekilde tepki verebilecekler.

Çift dokunma hareketinin tam uygulanışı belirsizliğini korurken, kullanıcıların bir mesaja çift dokunduktan sonra belirli bir emojiyi seçmeleri gerekebilir.

Bununla birlikte, Google'ın çift dokunma eylemini özellikle kalp emojisi gibi varsayılan bir tepki için ayırabileceği ve bu sayede sık sık tek bir tepki kullanan kullanıcılar için süreci basitleştirebileceği yönünde varsayımlar da bulunuyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.