Google Haritalar'dan devrim gibi hava durumu özelliği 'Önceki tüm yenilikleri unutun'

Google Haritalar'dan devrim gibi hava durumu özelliği 'Önceki tüm yenilikleri unutun'
Kendini geliştirmeye devam eden Google Haritalar, kullanıcı deneyimini geliştirmek için heyecan verici yeni özellik yakında tüm kullanıcılara ulaşacak.

Google Haritalar tarafından sunulan özellik, kullanıcıların seyahat planlarını daha iyi bir şekilde yapmalarına yardımcı olacak.

Artık Google Haritalar üzerinden hava durumu tahminlerini ve hava kalitesi bilgilerini kolayca kontrol edebilecekler.

Dağıtım aşamasındaki özellik, yakın bir zamanda tüm kullanıcılara ulaşacak.

ABD merkezli teknoloji devi Google'ın önde gelen hizmetlerinden biri olan Haritalar'a ilgi çekici bir özellik eklenmiş durumda.

Artık Android ve iOS kullanıcıları, seyahat edecekleri noktanın hava durumu ve hava kalitesi bilgilerine kolaylıkla erişebilecekler.

Bu yenilik, kullanıcıların seyahat planlarını daha iyi yönlendirmelerine ve seyahat deneyimlerini daha konforlu hale getirmelerine yardımcı olacak.

Google Haritalar için hazırlanan yeni özellik, uygulamanın ana sayfasında kullanıcıları karşılayacak. Sol üst kısımda, havanın nasıl olduğuna ilişkin ufak bir kutucuk bulunacak.

Burada sıcaklık ve hava olayları gösterilecek. Kullanıcılar, hava kalitesi indeksinin aktif olduğu bölgelerde, bununla ilgili bilgilendirmeler de görecekler.

GOOGLE HARİTALAR'IN YENİ ÖZELLİĞİ İŞTE BÖYLE GÖRÜNECEK

google.jpg

YENİ ÖZELLİK ŞUAN TÜRKİYE'DE MEVCUT DEĞİL

Yeni eklenen kutucuğa dokunan bir kullanıcı, bölgedeki hava durumuyla ilgili 12 saatlik tahminleri görebilecek. Daha fazla ayrıntı isteyen kullanıcılar, "weather.com" adresine bu kutucuk üzerinden erişebilecekler.

Google Haritalar'ın son güncellemesi sadece bu özelliği içermiyor. Ayrıca, sağ üst köşede bulunan "Katman" seçeneğine dokunan kullanıcılar, hava kalitesi indeksi verilerini harita üzerine ekleyebilecekler.

Ancak bu özellik Türkiye sınırları içinde mevcut değil.

Google Haritalar'ın yeni özelliği henüz dağıtım aşamasında olduğundan, bu özelliğe hemen ulaşılamayabilir.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.