İnşaat devi halka arz oluyor: Yatırımcı bayram edecek

İnşaat devi halka arz oluyor: Yatırımcı bayram edecek
Borsa İstanbul'da MEKA Beton Santralleri’nin (MEKAG) talep toplama süreci başladı.

Borsa İstanbul’da halka arz furyası sürüyor. İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Meka Beton Santralleri İmalat San. ve Tic. A.Ş. halka arzı bugün itibariyle başladı.

Şirketin talep toplama süreci bugün ve yarın gerçekleştirilecek.

borsa-istanbul-1477319-1.jpg

MEKAG kodu ile halka arz olacak şirketin payları 25 TL’den satışa sunulacak ve satılan payların tamamı eşit dağıtılacak.

Şirket tarafından yayımlanan halka arz izahnamesinde yer alan bilgilere göre halka arzda 16 milyon 900 bin lotluk dağıtım yapılacak. Toplam arz büyüklüğünün 422 milyon 500 bin lira olacağı tahmin ediliyor.

6asdasf.jpg

Borsa İstanbul "Yıldız Pazar"da yerini alacak olan beton firmasının halka arz süreci Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası tarafından yürütülecek.

MEKA BETON HAKKINDA

MEKA, Boğaziçi Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünden birincilikle mezun olduktan sonra bir süre global firmalarda yöneticilik deneyimi kazanmış girişimci ve yenilikçi bir genç olan Mehmet Kaybal tarafından Ankara’da ileri mühendislik projeleri geliştiren Ar-Ge ve inovasyon merkezi olarak 1987 yılında kuruldu.

6d.jpg

Sektör dinamiklerini ve değişen dünya koşullarını iyi analiz eden vizyoner bir işletme olarak kısa sürede inşaat ve iş makineleri üretimine başlayarak sektörünün öncüleri arasına girdi. Tamamı Türk sermayeli bir endüstriyel üretici olan MEKA GLOBAL bugün iki ana faaliyet alanında dünya genelinde bilinirliği ve saygınlığı olan bir markadır.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.