İmamoğlu'ndan Akşener çıkışı 'Ben o defteri kapattım'

İmamoğlu'ndan Akşener çıkışı 'Ben o defteri kapattım'
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in kullandığı ifadelere yönelik sorularına cevap verdi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ataköy-İkitelli Metro Hattı test sürüşü sonrası gazetecilerin sorularını cevapladı.

"BEN DÜN SÖYLEYECEĞİMİ SÖYLEDİM"

İmamoğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in ifadelerine yönelik sorulara "Ben dün söyleyeceğimi söyledim. Dün konuşmamda ifade ettiğim tariflerimle ya da ilişki tanımlamalarımla ben o defteri kapattım. İşime ve önüme bakıyorum." ifadelerinde bulundu.

imamoglu-eski-dost-dusman-olmaz-ben-o-defteri-kapattim-7673-dhaphoto1.jpgSüreçte şu anda ifade edebileceği başka bir şey olmadığını belirten Ekrem İmamoğlu, "Ben çünkü gerçekten yoğun bir iş takvimiyle meşgulüm. Eski dost düşman olmaz." dedi.

imamoglu-eski-dost-dusman-olmaz-ben-o-defteri-kapattim-7673-dhaphoto2.jpg"GEÇMİŞE DÖNMEYE VAKTİMİZ YOK"

"Geçmişe hiç dönmeye vaktimiz yok. Geleceğe bakıyoruz." diye konuşan Ekrem İmamoğlu, "Geleceğe dönük şu anda 16 milyon İstanbullu hatta bütün ülke bizim yaptığımız işlere ve başarılarımıza odaklanmış durumda. Biz Türkiye’nin geleceğinin imza altına alındığı, tariflendiği şehirlerde yöneticileriz. Ben de Mansur Bey de hepimiz artık geleceğe odaklanmış bir biçimde yolumuza devam ediyoruz." şeklinde konuştu.

imamoglu-eski-dost-dusman-olmaz-ben-o-defteri-kapattim-7673-dhaphoto3.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.