İlber Ortaylı uçakta rahatsızlandı THY seferini gecikmeli gerçekleştirdi

İlber Ortaylı uçakta rahatsızlandı THY seferini gecikmeli gerçekleştirdi
Ünlü Türk tarihçisi ve yazar Prof. Dr. İlber Ortaylı, THY'nin İzmir'den İstanbul'a gerçekleştirdiği uçuş sırasında sağlık sorunu yaşadı. Ortaylı'ya uçakta hızla müdahale edildi ve yapılan ilk değerlendirmeler sonucunda durumunun iyi olduğu bildirildi. Bu nedenle uçuşta gecikme yaşandı.

Türk Hava Yolları'nın (THY) İzmir-İstanbul uçuşunda Türk tarihçi ve yazar İlber Ortaylı, rahatsızlandı. Yapılan ilk müdahalenin ardından Ortaylı'nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Ortaylı'nın yaşadığı bu sağlık durumundan dolayı uçuş seferi gecikmeli olarak gerçekleşti.

TK2337 sefer numaralı ve TC-LJF kuyruk numaralı Boeing uçağı, planlanan kontrollerin ardından akşam 21.45'te yolculuğuna başlamak üzere hareket etti. Ancak İlber Ortaylı'nın aniden rahatsızlanması üzerine ekip acil bir şekilde müdahalede bulundu ve pilot, kalkışı iptal edip kapıya geri dönme kararı aldı.

Uçakta bulunan doktorun ilk müdahalesi sonrasında Ortaylı'nın tansiyon düşüklüğü yaşadığı anlaşıldı. Yapılan detaylı kontrollerin ardından herhangi bir ciddi sağlık problemine rastlanmayınca uçuşa devam etme kararı verildi. THY'nin bu seferi, yaşanan bu olay nedeniyle gecikmeli olarak tamamlandı. En son gelen bilgilere göre, İlber Ortaylı'nın sağlık durumu iyi olduğu öğrenildi.

aw189033-01.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.