Her gece cilde bunu uygulamak kırışıkları önlüyor: Yenilenmeyi hızlandırıyor

Her gece cilde bunu uygulamak kırışıkları önlüyor: Yenilenmeyi hızlandırıyor
Cilt bakımında çoğu kez atlanan o adım aslında cilt için kritik bir önem taşıyor.Her gece cilde bunu uygulamak kırışıkları önlüyor

Cilt bakımına doğru bir şekilde yapabilmek için sağlıklı beslenmeye de önem vermek gerekiyor. Tek başına kozmetik ürünlerle yapılan cilt bakımı, beslenme rutininize dikkat etmediğiniz de istediğiniz kadar etki etmeyebiliyor. Cildinizin elastikiyetini koruyabilmesi, kırışıklıklarınızın görünürlüğünü azaltmak, günlük rutininizde uyku dengenize, beslenme alışkanlıklarınıza dikkat etmenizle de alakalı.

SON DÖNEMLERDE GECE BAKIMI KONUŞULUYOR

Uzmanlar dönemlerde sıklıkla cildin kan akışı gece arttığından ötürü cilt bakımının gece yapılımasının daha faydalı olduğunu vurguluyor. Öte yandan uzmanlar tarafından cildin kolajen üretiminin gece saatlerinde arttığını ve zararlı serbest radikallerin etkisiz hale getirildiği de dile getiriliyor.

Gece yapılan cilt bakımına önem göstermeniz cilinizin cilt bakımından üst düzey verim almasını sağlıyor.Gece yatarken nemlendirici ve göz kremi uygulamak cildinizin gün boyu kaybettiği nemi geri kazanmasını sağlayarak elastikini arttırıyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.