Gülse Birsel'den Avrupa Yakası ve Yalan Dünya uyarısı: Kötü çıkarsa haberiniz olsun

Gülse Birsel'den Avrupa Yakası ve Yalan Dünya uyarısı: Kötü çıkarsa haberiniz olsun
Oyuncu ve senarist Gülse Birsel, sevilen dizileri Avrupa Yakası ve Yalan Dünya dizileri ile ilgili sosyal medya hesabından uyarıda bulundu.

Oyuncu ve senarist Gülse Birsel, son günlerde sıkça duyulan 'Avrupa Yakası' ve 'Yalan Dünya' temalı partilerle ilgili olarak sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak bu etkinliklerle hiçbir bağlantısının olmadığını belirtti.

Gülse Birsel, Instagram hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Avrupa Yakası" ve "Yalan Dünya" isimleriyle düzenlenen partilerin kendileri tarafından düzenlenmediğini ve kimler tarafından organize edildiğini bilmediklerini söyledi. Birsel, "Kötü bir durum ortaya çıkarsa bundan haberdar olmanızı isterim" dedi.

ekran-goruntusu-2024-04-16-101846.png

AVRUPA YAKASI GERİ Mİ DÖNÜYOR?

Geçtiğimiz günlerde de "Avrupa Yakası"nın yeniden çekileceği yönündeki iddiaları yalanlayan Birsel, "Avrupa Yakası geri dönüyor" haberlerinin asılsız olduğunu belirtti. Bu haberin asılsız olduğunu dile getirerek, bu tür spekülasyonlardan dolayı yakın çevresinden özür dilediğini ifade etti.

Gülse Birsel, 2004-2009 yılları arasında "Avrupa Yakası" dizisinin ve 2012-2014 yılları arasında da "Yalan Dünya" dizisinin senaryosunu yazdı ve başrolünde oynadı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.