Arda Turan'a ev sahibinden soğuk duş! 230 bin Euro'luk ne yapmış olabilir?

Arda Turan'a ev sahibinden soğuk duş! 230 bin Euro'luk ne yapmış olabilir?
Seçil Erzan'ın sanık olarak yargılandığı fon vurgulu davası ile uğraşan Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan'a gelen haberle ikinci bir şok yaşadı. Arda Turan'a Bercelona'da oynadığı döneme ait ev sahibinden yüklü bir fatura çıkarıldı.

Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, 2015-2018 yıllarında Barcelona formasını giydiği dönemde kiracı olarak yaşadğı villa tipi evde 230 bin Eroluk hasar bırakmakla suçlandı.

İspanya'nın El Periodico de Espana gazetesi, Arda Turan'ın eski ev sahibi tarafından Barselona İl Mahkemesi'nde açılan davanın halen sürdüğünü ve eski futbolcunun yaşadığı 3 yıllık dönem sonunda Barselona'daki eve 230 bin Euroluk hasar vermekle suçlandığını yazdı.

Barselona'nın seçkin bir mahallesinde yer alan ve 18 milyon Euro değere sahip olduğu belirtilen evin sahibi, El Periodico gazetesine yaptığı açıklamada mahkemeye sunulan bilirkişi raporunu anlattı. Ev sahibi Arda Turan'ın, evde kapılardan bahçeye, ışık ve elektronik sisteminden havuz ve hatta tavana kadar çeşitli hasarlar verdiğini söyledi.

Evde en pahalı hasarın 84 bin 30 Euro ile mobilyalara, ışıklandırmalara ve temizliğe ait olduğu, mutfakta da 64 bin 258 Euro hasar bulunduğunu iddia etti.

Arda Turan'ın evi kiralarken, "Müslüman olmayan önceki kiracılardan dolayı evi tamamen dezenfekte ettirdiğini ve evi çok iyi temizlettiğini" söyleyen lüks villanın sahibi, "Arda ve beraberindekiler futbol izlerken gol atıldığında televizyonun kumandasını havuza atmışlar. Bu 1000 euroluk bir kumanda. Kumanda 10-15 kez havuza atılmış. Evde doğal olmayan bir yıpranma var. Mobilyalarda sigara yanıkları var. Bu tip evde herhangi bir şeyi tamir ettirmenin veya değiştirmenin ucuz olmadığını herkes bilir" diye konuştu.

Barselona İl Mahkemesi'ndeki davanın, Arda Turan'ın adresine ulaşma zorluğundan dolayı yavaş ilerlediği belirtildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.