Gram altın O tarihte rekor kıracak 'İslam Memiş bombayı patlattı'

Gram altın O tarihte rekor kıracak 'İslam Memiş bombayı patlattı'
İslam Memiş gram altının yeni yılda ne kadar olacağını açıkladı.

Vatandaşlar doğru yatırım aracını bulmak için ekonomistlerin yorumlarını yakında takip ediyor.

Altın yatırımcılarının en çok takip ettiği isimlerinden biri olan Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altın için yeni değerlendirmelerde bulundu.

Altın piyasası ile ilgili konuşan Memiş, gram altının ne kadar olacağını açıkladı. Piyasa uzmanı İslam Memiş, o tarihte gram altının 2 bin 700 lira olacağını işaret etti.

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş altın fiyatlarındaki düşüşün kalıcı olmadığını söyledi. Fiyatların kısa sürede 2 bin dolar üzerine fırlayacağını ileri süren Memiş, gram altın fiyatlarının düşüşünün geçici bir durum olduğunu hedefinin 2 bin TL olduğunu vurguladı.

islam-memisten-borsa-onerileri.jpg

GRAM ALTIN 2 BİN 700 LİRAYA ÇIKACAK

İslam Memiş, yeni yılda altın tahmini için şu ifadeleri kullandı.

“2 bin lirayı dip olarak hedef alan gram altın, 2024 yılında da 2 bin 500 – 2 bin 700 lirayı hedef alan bir seviyede olacak”

FED KARARI BELİRLEYECEK

İslam Memiş, Fed faiz kararının ardından hem ons hem de altının gram fiyatı için beklediği yükselişlerin gerçekleşeceğini söyledi. Piyasa uzamanı Memiş devamında şunları söyledi:

“Yılı muhtemelen 1950 - 2000 lira aralığında tamamlarız gram altında. 2000 aşağısı rakamsal değerler alım fırsatı vermeye devam ediyor. 2700 seviyesine yerleşecek bir gram altına göre herkes planını yapmalı 2024 yılı için”

gram-altin-ne-kadar-wymd-cover.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.