Flaş Flaş TFF Fenerbahçe Trabzonspor maçında yaşananlar hakkında kararını verdi

Flaş Flaş TFF Fenerbahçe Trabzonspor maçında yaşananlar hakkında kararını verdi
Trabzonspor Fenerbahçe müsabakasının son düdüğünün hemen ardından yaşanan saha olayları nedeniyle, TFF olaylara karışanlar hakkındaki sevkleri gerçekleştirdi.

Kısa süre önce Trabzonspor ile Fenerbahçe’nin karşı karşıya geldiği maçın son düdüğünün ardından meydana gelen saha olayları ülkemizde ve dünya basınında manşetlere konu olmuştu.

Trabzonspor - Fenerbahçe maçında kavga! TFF'den son dakika açıklaması geldi - Marmaris Manşet

Milyonlarca futbolseverin en çok merak ettiği konu ise TFF’nin bu konu ile ilgili basıl bir yol izleyeceği oldu.

Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrasında Fenerbahçeli futbolcular Trabzonsporlu taraftarlara kavga etti! Osayi Samuel ve Batshuayi Trabzonsporlu taraftarlarla kavga etti | Goal.com Türkçe

Trabzonspor’un evinde oynanan müsabakanın sona ermesinin hemen ardından Trabzonspor taraftarlarının sahaya inerek Fenerbahçeli oyunculara saldırması, Fenerbahçeli oyuncuların da seyircilere müdahale etmesi, iki tarafa da bir yaptırım uygulanması bekleniyordu.

Trabzonspor-Fenerbahçe maçı bitti, olaylar başladı

Kısa süre önce TFF, resmi internet sitesinden konu ile ilgili açıklamalarda bulundu. TFF’nin internet sitesi üzerinden gerçekleştirdiği açıklamaya göre;

Hukuk Müşavirliği tarafından 1 Nisan 2024 tarihinde Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) yapılan sevk raporları belirtilmiştir.

Trabzonspor 17.03.2024 tarihinde oynanan Trabzonspor Fenerbahçe maçında “saha olayları” nedeniyle “talimatlara aykırı hareketi” PFDK'ya sevk edildiğni bildirdi.

Trabzonspor’un antrenörü Egemen Korkmaz’ın aynı müsabakadaki “kavgası” nedeniyle tedbirsiz olarak PFDK'ya sevk edilmesi yönünde karar verildi.

Fenerbahçe’nin futbolcusu Brıght Osayı Samuel’in 17.03.2024 tarihinde oynanan Trabzonspor Fenerbahçe maçında “kavgaları” nedeniyle tedbirsiz olarak PFDK'ya sevk edilmiştir.

Fenerbahçe’nin futbolcusu Jayden Quınn Oosterwolde’nin aynı müsabakadaki “sportmenliğe aykırı hareketi” ve “kavgaları” nedeniyle tedbirsiz olarak PFDK'ya sevk edilmiştir.

Fenerbahçe’nin futbolcusu İrfan Can Eğribayat’ın aynı müsabakadaki “sportmenliğe aykırı hareketi” ve “kavgası” nedeniyle tedbirsiz olarak PFDK'ya sevk edilmiştir.

Fenerbahçe kulüp görevlileri Okan Özkan ve Kürşat Çiftlik’in aynı müsabakadaki “kavgaları” nedeniyle tedbirsiz olarak PFDK'ya sevk edilmesine karar verilmiştir.

ekran-alintisi-jpg2.jpg

ekran-alintisi-jpg3.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.