Mustafa Denizli’nin kızı Belediye Başkanı seçildi ‘Babası gibi tarih yazdı’

Mustafa Denizli’nin kızı Belediye Başkanı seçildi ‘Babası gibi tarih yazdı’
Türk futbolunun en başarılı teknik direktörlerinden biri olan Mustafa Denizli'nin kızı Lal Denizli, belediye başkanı seçildi. Lal Denizli babası gibi adını tarihe yazdırdı.

31 Mart tarihinde gerçekleşen Mahalli İdareler Seçimleri de geride kaldı. CHP'den Çeşme Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen ünlü teknik direktör Mustafa Denizli'nin kızı Lal Denizli, MHP'li rakibi Esat Tanık'ı açık ara farkla yenmeyi başararak sandıktan zaferle ayrıldı.

Lal Denizli Çeşme'nin ilk kadın başkanı oldu

Seçim sonuçlarına göre Denizli, oyların yüzde 53,74'ünü aldı. Denizli'nin en yakın rakibi MHP'li Esat Tanık’ın oy oranı ise yüzde 34,29 seviyesinde kaldı. Bununla birlikte, Lal Denizli Çeşme'nin ilk kadın belediye başkanı olarak tarihe geçti.

Lal Denizli, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir açıklamada, “Çeşme halkının teveccühü ile önümüzdeki 5 yıl boyunca büyük bir onur ve gururla Çeşme’ye başkanlık yapacağım. Bana Çeşme’nin ilk kadın belediye başkanı olma mutluluğunu yaşatan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. 7'den 70'e tüm yurttaşlarımıza hizmet edecek, sizlerin refahı için çalışacağım” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.