FIFA Başkanı'ndan Trabzonspor Fenerbahçe maçı hakkında açıklama 'Yaşanan olaylar kabul edilemez'

FIFA Başkanı'ndan Trabzonspor Fenerbahçe maçı hakkında açıklama 'Yaşanan olaylar kabul edilemez'
FIFA Başkanı Giovanni Infantino, Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşanan skandal olaylarla ilgili sert açıklamalarda bulundu.

Dün akşam Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanan maçta, Trabzonsporlu taraftarların sahaya girip Fenerbahçeli futbolculara saldırması hem Türkiye hem de dünya basınında kendine geniş yer buldu.

FIFA'dan Trabzonspor-Fenerbahçe maçıyla ilgili açıklama - Ekonomim

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasındaki maçın ardından yaşanan skandalla ilgili FIFA Başkanı Giovanni Infantino bazı açıklamalarda bulundu.

Infantino konu ile ilgili olarak, “Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan Türkiye Süper Lig maçının ardından tanık olunan şiddet kesinlikle kabul edilemez. Bunların saha içinde ya da dışında, sporumuzda ya da toplumumuzda yeri yoktur. Bunu daha önce de söyledim ve yine söyleyeceğim - futbolda istisnasız tüm oyuncular, dünyanın dört bir yanındaki pek çok insana keyif veren bu oyunu oynamak için güvende ve emniyette olmalıdır. İlgili makamları bu hususa her düzeyde riayet edilmesini sağlamaya ve Trabzon'da meydana gelen şok edici olayların faillerinin eylemlerinden sorumlu tutulmalarını sağlamaya çağırıyorum.”

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.