Derbide savaş arenasının galibi Fenerbahçe oldu

Derbide savaş arenasının galibi Fenerbahçe oldu
Fenerbahçe, Trabzonspor'u deplasmanda 3-2'lik skor ile yenerek Galatasaray ile puan farkını 1'e indirdi.

Trendyol Süper Lig'in 30. hafta mücadelesinde Trabzonspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Mücadeleyi, 3-2'lik skorla Fenerbahçe kazandı. Maçın bitimi ile beraber sahaya giren taraftarı Fenerbahçeli Futbolcuların kovalaması damga vurdu. Savaş alanını andıran görüntülerde kazanan taraf ise Fenerbahçe oldu.

Fenerbahçe'nin gollerini Fred (2) ve Batshuayi kaydederken, Trabzonspor'un golleri Enis Bardhi ve Trezeguet'ten (p) attı.

aw164577-22.jpg

FRED İLK GOL SEVİNCİ

Fenerbahçe'nin ilk iki golünün altına imzasını atan Fred, sarı lacivertli forma ile ilk golünü yaşadı.
Fred'in attığı bu gol, sarı lacivertlilerin Trendyol Süper Lig'de bu sezon ceza sahası dışından attığı 13. gol olarak kaydedildi.

Trabzonspor'un kazandığı penaltı vuruşunda topun başına geçen Trezeguet, bordo mavili forma ile çıktığı son 3 maçta üçüncü golünü attı.

BATSHUAYİ FİŞİ ÇEKTİ

Fenerbahçe'de oyuna yedek kulübesinde başlayan Michy Batshuayi 83. dakikada oyuna girerken, 87. dakikada golünü atarak skoru belirledi.

Bu sonuçla birlikte Fenerbahçe 77 puana ulaşarak birinci sırada bulunan Galatasaray ile puan farkını 1'e indirdi. Trabzonspor ise puanını 52'ye yükseltti ve ligin üçüncü sırasında yer aldı.

aw164577-10.jpg

TRABZON’DA BÜYÜK REZALET

Trabzonlu taraftarların yabancı cisimleri atması neticesinde zaman zaman maçın durması neden oldu. Maçın bitiminin ardından Trabzonsporlu taraftarlar sahaya girerek Fenerbahçeli futbolcuların üzerine yürüdü. Fenerbahçeli futbolcularının da Trabzonsporlu taraftarları kovalaması ise maça damga vurdu.

aw164583-05.jpg

aw164577-03.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.