13 ilde eş zamanlı dolandırıcılık operasyonu

13 ilde eş zamanlı dolandırıcılık operasyonu
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklamada, dolandırıcılara yönelik gerçekleştirilen SİBERGÖZ-35 operasyonunun ayrıntılarını aktardı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya resmi X hesabından yaptığı bir açıklamada, güvenlik güçleri tarafından nitelikli dolandırıcılık suçu işleyenlerin yakalanmasına yönelik Antalya merkezli 13 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen SİBERGÖZ-35 operasyonunun ayrıntılarını aktardı.

ekran-alintisi-jpg7.jpg

Bakan Yerlikaya sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamasında, güvenlik güçleri tarafından başarı ile icra edilen SİBERGÖZ-35 operasyonunda 48 dolandırıcılık şüphelisinin kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındığını bildirdi.

Yapılan açıklamada ayrıca, operasyon kapsamında şüphelilerin adreslerinde gerçekleştirilen aramalarda çok sayıda dijital materyale el konulduğunu da dile getirdi.

ekran-alintisi-jpg5.jpg

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın sosyal medya hesabı üzerinden SİBERGÖZ operasyonları kapsamında yaptığı en son açıklamada, 47 dolandırıcılık şüphelisinin gözaltına alındığını belirtmişti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.