Fiat Egea'da dev kampanya 'Türkiye'nin en çok tercih edilen aracı'

Fiat Egea'da dev kampanya 'Türkiye'nin en çok tercih edilen aracı'
İtalyan otomotiv devi Fiat, son model araç sahibi olmak isteyenler için Mart ayı boyunca devam edecek olan dev kampanyasını başlattı.

İtalyan otomotiv devi Fiat, Türkiye’deki otomotiv sektöründe uzun süredir devam eden krizi kendi lehine çevirmek, yenilenen yüzleri ile 2024 model araçlarının yeni sahipleri ile buluşturmak için pazar araştırmalarına ara vermeden devam ediyor.

FIAT TIPO

Fiat’ın gerçekleştirdiği son pazar araştırması sonucunda Mart ayı boyunca geçerli olan ve otomotiv sektörünü altüst edecek dev kampanyasını başlatma kararı aldı.

KROM DETAYLI YEN DİREKSİYON

Fiat gerçekleştirdiği pazar araştırmaları neticesinde, Mart ayında geçerli olan dev kampanyasını başlattı ve resmi internet sitesinden de bu dev kampanyayı tüm ayrıntılarıyla 2024 model sıfır kilometre araç sahibi olmak isteyenler için duyurdu.

7" RENKLİ GÖSTERGE PANELİ

Bu kampanyanın asıl amacı, ülkemizdeki otomotiv sektöründe uzun süredir yaşanan durgunluğa rağmen satışlarını arttırmak ve insanları en uygun yoldan son model araç sahibi yapmak.

SEDAN TASARIMI

Fiat, başlattığı bu kampanyayı Türkiye’de en çok tercih edilen modeli olan ‘EGEA SEDAN’ için Mart ayının son gününe kadar geçerli olacak şekilde hazırladı. Otomotiv piyasasını altüst edecek olan bu kampanya, 2024 model bir araç sahibi olmak isteyenlerin beklediği büyük fırsat olabilir. Kampanya, sıfır kilometre bir ‘EGEA SEDAN’ sahibi olmak isteyen vatandaşlar tarafından çok beğenildi.

Fiat’ın başlattığı bu dev kampanya kapsamında, ‘EGEA SEDAN’ modeli için 300 bin TL 24 ay vadeli, yüzde 2,39 faizli kredi imkanını içeriyor.

TEKNİK ÖZELLİKLERİ VE GÜNCEL FİYAT LİSTESİ

ekran-alintisi-001.jpgekran-alintisi1.jpgekran-alintisi2.jpg

ekran-alintisi-jpg7.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.