Çinli otomotiv devi piyasayı sallayacak '780 bin TL'ye sıfır araba fırsatı'

Çinli otomotiv devi piyasayı sallayacak '780 bin TL'ye sıfır araba fırsatı'
Elektrikli otomobil devi sudan ucuz otomobil Türkiye'de satışlarına başlıyor.

Elektrikli otomobil devi BYD, teknolojik yenilikleri ve uzun menziliyle öne çıkan yeni modeli Han'ı Türkiye pazarında satışa çıkarıyor.

Çin merkezli elektrikli otomobil üreticisi BYD, öncü modeli Han'ı Türkiye otomobil pazarına sundu. Çin'deki satışları sonrasında Türkiye'de de 780.000 TL başlangıç fiyatıyla piyasaya da sunulan Han, en son teknoloji özellikleriyle otomobil tutkunlarının merakını çekiyor.

byd-han-3.jpg

ÖZELLİKLERİ İLE DİKKAT ÇEKİYOR

2024 model BYD Han, 5 metrelik uzunluğu ve geniş iç hacmiyle konforlu bir sürüş deneyimi sağlıyor. İki farklı batarya seçeneği ile gelen yeni modelde, biri 60,48 kWh diğeri ise 85,44 kWh kapasiteli olmak üzere, sırasıyla 506 km ve 715 km menzil imkanı sunuyor.

Yeni Seviye 2+ akıllı sürüş sistemi DiPilot 100 ve akıllı süspansiyon sistemi DiSus-C gibi yeniliklerle donatılan Han, sürüş güvenliğini ve konforunu artırıyor.

byd-han-2.jpg

100 KM HIZA SADECE 3,9 SANİYEDE

Han'ın performans kısmı ise 517 beygir güç ve 700 Nm tork üreten çift motorlu bir yapıda oluşuyor. Bu güçlü motor grubu, aracın 0'dan 100 km/s hıza sadece 3,9 saniyede ulaşmasına olanak tanıyor.

Yenilenen teknolojik farklılıkları sahip olan Han, Türkiye'deki elektrikli araç pazarında iddialı bir konumda yer alacak.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.