Erdoğan tek zamla kalmaz dedi Fatih Portakal ağzından kaçırdı

Erdoğan tek zamla kalmaz dedi  Fatih Portakal ağzından kaçırdı
Dün açıklanan 17 bin 2 TL'lik asgari ücrete gelen tepkiler dinmeden ünlü gazeteci Fatih Portakal yeni edindiği bir bilgiyi canlı yayında ağzından kaçırdı.

Asgari ücret ve emekli zammıyla ilgili haberlerin sunulduğu sırada Fatih Portakal "Erdoğan yeni bir hazırlığa başlayacak" dedi. Asgari ücrete yapılan yüzde 49'luk zam açıklanması ile büyük bir hoşnutsuzluk yarattı.

Asgari ücret zammını yetersiz bulan gazeteci Fatih Portakal'dan da yayın sırasında yeni bir bilgi geldi. Fatih Portakal zam konusunda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeni bir hazırlık yapacağını söyledi. Asgari ücretin açıklanmasından sonra başlayan tartışmaları değerlendiren Sözcü TV'de ana bülten spikeri Fatih Portakal, işçilerin yeni belirlenen asgari ücretten memnun olmadığını söyledi. Portakal önümüzdeki günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu konuda yeni bir adım atabileceğini iddia etti.17 bin 2 TL'lik yeni asgari ücretin dolar kurunda aşağı yukarı 29.40 TL’ye denk geldiğini beliren Fatih Portakal, “Bir ay sonra asgari ücretin kaç dolar eridiğini birlikte göreceğiz" dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.