Dilan Polat hakkında flaş gelişme! Tüm mal varlıklarına el konuldu

Dilan Polat hakkında flaş gelişme! Tüm mal varlıklarına el konuldu
Dilan Polat ve eşi Engin Polat hakkında kara para aklama ve vergi kaçırma gibi iddiaları içeren MASAK raporu sonrası flaş gelişmeler yaşanıyor.

Sosyal medyada gündem olan olaya Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK), devreye girdi. Dilan Polat ve eşi Engin Polat hakkında kara para aklama ve vergi kaçırma gibi iddiaları içeren raporu MASAK, yayınlamıştı.

Olayla ilgili flaş bir gelişme daha yaşandı. Çiftin birinci ve ikinci derece akrabalarının da mal varlıklarına el konuldu.

masak-2.jpg

MASAK SAVCILIĞA İLETMİŞTİ

MASAK, Engin Polat ve Sezgin Polat'ın varlıklarına tedbir uygulanması talebinde bulunurken, Dilan Polat, Engin Polat, Sezgin Polat ile Milda Gayrimenkul Otomotiv Sanayi ve Ticaret'in banka, ödeme ve elektronik para kuruluşları ile kripto varlık işlemlerinin askıya alınmasının uygun olabileceğini savcılığa iletti.

dilan-polat-2.jpg

MAL VARLIKLARINA EL KONULDU

MASAK raporu sonrası flaş bir gelişme yaşandı. Çiftin birinci ve ikinci derece akrabalarının da mal varlıklarına el konuldu. Ayrıca Polat çifti hakkında yurt dışına çıkış yasağı da getirildi. Gelişmeye karşın çiften bir açıklama yapılmadı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.