Depremde kaçıran çocuğun Türk olduğu iddia edilmişti' Gerçek ortaya çıktı'

Depremde kaçıran çocuğun Türk olduğu iddia edilmişti' Gerçek ortaya çıktı'
Sosyal medyada binlerce görüntülenme alan hızla yayılan 3 yaşındaki çocuğun şiddet gördüğü görüntülerde Türkçe konuşulduğu iddiası ortaya atılmıştı.

Sosyal medyada hızla yayılan bir videoda küçük bir çocuğun ağlayarak Türkçe, “Özür dilerim Arthur” dediği öne sürüldü. Ortaya çıkan söz konusu görüntünün ardından videodaki çocuğun Kahramanmaraş merkezli depremlerde kaçırılan çocuklardan biri olup olmadığından şüphe edildi. Fakat daha sonrasında söz konusu videonun 2021 tarihli bir görüntü olduğu ve Brezilya’da babası tarafından şiddete maruz bırakılan 3 yaşındaki bir çocuğa ait olduğu öğrenildi.

Söz konusu videonun içeriğinde yüzü görünmeyen ve yabancı bir dilde konuşan adamın küçük yaştaki çocuğa bağırarak bir şeyler söylediği ve çocuğun ağladığı görülüyor.


ÇOCUĞUN TÜRKÇE KONUŞTUĞU İLERİ SÜRÜLDÜ


Görüntülerde yarı çıplak halde olan çocuğun adamın sözleri sonrası tamamen çıplak kaldığı ve çocuğun karşısındaki adama bir şeyler anlatmaya çalıştığı görülüyor.Sosyal medya kullanıcıları tarafından ise çocuğun konuşurken söylediği cümlelerden birinin “Özür dilerim Arthur” olduğu ileri sürüldü.

sosyal-1.jpg

KAHRAMANMARAŞ DEPREMLERİNDEKİ KAÇIRILAN ÇOCUKLARDAN BİRİ OLABİLİR Mİ?


Sosyal medyada gündem olan video binlerce kullanıcının tepkisini çekmesinin ardından çok kısa bir sürede yayıldı. Görüntülerdeki çocuğun Türkçe konuştuğunun ileri sürülmesinin ardından akıllara çocuğun Kahramanmaraş merkezli depremlerde kaçırılan çocuklardan biri olup olmadığı şüphesi geldi. Kahramanmaraş’ta yaşanan tüm ülkeyi yasa boğan depremde ve resmi rakamlara göre en az 50.000 kişinin yaşamını yitirdiği deprem sonrası ailesi ve yakınlarını kaybeden çok sayıda çocuğun kaçırıldığına yönelik iddialar gündeme taşınmıştı.

sosyal-2.jpg

Yaşanılan bu olay akıllara Epstein Adası'na kaçırıldığı iddia edilen Türk çocuklarını getirdi. Amerikan basınında yer verilen haberlere göre Amerikalı milyarder Jeffrey Epstein'ın yargılandığı 900 sayfadan fazla evrak üzerindeki gizlilik kararı kaldırıldı. Gizlilik kararı kaldırılan belgelerden birinde, Epstein’ın çocuk ticareti için Türkiye’yi de kullandığı ve 1999 yılında gerçekleşen İstanbul depreminde bazı çocukların ABD'ye kaçırılıp Epstein Adası'nda tacize uğradığı iddia edilmişti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.