Lüks polis aracı trafik kazasına karıştı ‘Korkulan oldu’

Lüks polis aracı trafik kazasına karıştı ‘Korkulan oldu’
Suç örgütlerine düzenlenen operasyonlarda ele geçirilen ve emniyet güçlerinin hizmetine sunulan lüks polis aracı İstanbul’da trafik kazasına karıştı.

Comanchero, Daltonlar gibi küresel çapta faaliyette bulunan silahlı organize suç örgütlerine düzenlenen operasyonların ardından, bu örgütlerin mal varlıklarına el konulmuştu.

Kartelin lüks otomobilleri polis aracı oldu -

El konulan mal varlıkları arasında son model lüks araçlar da mevcuttu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın talimatı ile ele geçirilen bu lüks araçlar emniyet güçlerinin hizmetine sunulmuştu.

Lüks araçlar polisin hizmetinde! Bakan Yerlikaya görüntüleriyle paylaştı: Bentley, Porsche, Mercedes, Audi… - Son Dakika Haberler

Alınan bu karar birçok tartışmalara neden olmuş, bu tartışma konularından en büyüğü ise bu araçların bir trafik kazasına karışması halinde oluşan hasarın giderilmesi için harcanacak olan meblağının büyüklüğü olmuştu.

Korkulan oldu; Porsche polis aracı kaza yaptı

Korkulan oldu ve dün emniyet güçlerinin hizmetine sunulan Porsche marka lüks polis aracı İstanbul’da bir trafik kazasına karıştı. Hasarın ne boyutta olduğu ve nasıl bir yol izleneceği şu anda bilinmiyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.