Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı 3 bin 788 konut sahiplerine teslim edildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı 3 bin 788 konut sahiplerine teslim edildi
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Giresun'da valilik binası yanında önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, Giresun'da valilik binası yanında düzenlenen mitingde konuştu.

"GİRESUN'A 110 MİLYAR LİRA KAMU YATIRIMI YAPTIK"

Erdoğan, mitingde TOKİ'de 3 bin 788 konutu hak sahiplerine teslim edildiğini şu sözlerle ifade etti: " TOKİ vasıtasıyla 3 bin 788 konutu tamamlayıp hak sahiplerine teslim ettik. 751 konutun yapımına devam ediyoruz."

"Giresun'da 21 yıl içerisinde 110 milyar lira değerinde kamu yatırımı yaptık. Eğitimde ise 2 bin 10 tane yeni derslik inşa edildi. Üniversitemizi kurduk. Gençlik ve sporda yaklaşık olarak 8 bin kişi kapasiteli yurt binaları açıldı. 2 stadyum dahil olmak üzere toplam 58 spor tesisi kazandırıldı. Sosyal desteklerle ihtiyaç sahibi vatandaşlara toplam 4 milyar lira değerinde kaynakla yardım olduk.

Sağlıkta ise totalde 1375 yataklı 17 hastane dahil 53 sağlık tesisi yapıldı. Toplam olarak 3 sağlık tesisimizin yapımı, 6 sağlık tesisimizin proje, plan, ihale ve arsa süreci devam ediyor. Çevre ve şehircilikte TOKİ vasıtası ile 3 bin 788 konutu tamamlayıp sahiplerine teslim ettik. 751 konutun yapımına ise şu an devam ediyoruz. Riskli yapı olarak belirlediğimiz 15 bin 84 bağımsız bölümün dönüşümünü gerçekleştirdik. Giresun'da 3 millet bahçesi projemiz mevcut. Bulancak Millet Bahçemizi tamamladık. Stat yerindeki millet bahçemizin yapımına devam ediyoruz. Şebinkarahisar Millet Bahçemizin de projelendirme çalışmaları sürüyor."

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.