Çiftçileri bayram ettirecek haber geldi 'Ücretsiz litrelerce mazot desteği verilecek'

Çiftçileri bayram ettirecek haber geldi 'Ücretsiz litrelerce mazot desteği verilecek'
Merkezefendi Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Şeniz Doğan, yeni dönemde hayata geçireceği projeler arasında ekonomik sıkıntılar içinde olan çiftçileri unutmayacağını vurguladı.

Denizli'de ekonomiye büyük katkı sağlayan Merkezefendi'de Kırsal Kalkınma Eylem Planı'nı uygulayarak çiftçilere ve üreticilere destek veren Doğan, 60+1 Proje Tanıtımı ve Bilgilendirme Programı'nda açıkladığı projelerle büyük destek gördü.

Beş yıldır sosyal belediyecilik anlayışının gerekliliklerini yerine getirdiklerini belirten Doğan, üretimin devamı için çiftçilerin herhangi bir endişe yaşamaması gerektiğini vurguladı. Mazot fiyatlarındaki artış nedeniyle yerli üreticilere ekonomik destek sağlamak amacıyla "mazot desteği" vereceklerini dile getiren Başkan Doğan, Merkezefendi'de tarım ve hayvancılığı desteklemek için ellerinden geleni yaptıklarını ifade etti.

Çiftçilerin zarar görmemesi ve emeklerinin karşılığını alabilmesi için birçok kez destek sağladıklarını belirten Doğan, "Geçtiğimiz yıl yüzde 100 oranında zamlanan mazot fiyatları çiftçilerimizin belini büktü. Bundan dolayı, önümüzdeki dönemde her bir çiftçimizi yıllık 400 litre mazot yardımıyla destekleyeceğiz" şeklinde konuştu.

aw158050-01.jpg

adfhadfghadf.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.